Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2018, 2:24
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Lietadlo do Amsterdamu muselo nečakane pristáť kvôli nadmerne prdiacemu pasažierovi. Po muža si vo Viedni musela prísť až polícia

ZAUJÍMAVOSTI LIETADLO
Uložiť Uložené

Bizarný prípad na lete z Dubaja do Amsterdamu si vyžiadal nečakanú prestávku vo Viedni.

V lietadle sa často stretávame so všemožnými druhmi neznesiteľných cestujúcich. Či už ide o plačúce dieťa, niekoho, kto cez teba potrebuje preliezť aspoň osemkrát za hodinu alebo otravného chlapíka, ktorý túži po plodnom rozhovore aj napriek tomu, že chceš spať alebo pozerať film. Snáď nič sa však nedokáže vyrovnať nepríjemnej skúsenosti, akú museli prežiť pasažieri letu HV 6902. Ten takmer každý deň lieta z Dubaja cez Burgas do Amsterdamu a celý let trvá len asi šesť hodín, no aj takýto čas sa zdal ostatným cestujúcim priam neznesiteľný.

Na jednom zo sedadiel totiž sedel muž, ktorý doslova prdel celý let. Každých pár sekúnd. Nie je jasné, ako to muž fyzicky dokázal, či trpí nejakou chorobou, no predpokladá sa, že sa zo záhadných dôvodov len snažil znepríjemniť cestu ostatným. Za jazdy sa na neznámeho nespratníka sťažovali desiatky iných pasažierov a zakročiť sa snažila aj posádka, no muž všetky výzvy ignoroval.

Zúfalá posádka paluby lietadla tak bola nútená zorganizovať núdzové pristátie vo Viedni, kde mali nechutného chlapíka vysadiť. Ten sa však s plánmi letušiek nestotožňoval a na mieste ostal tvrdohlavo sedieť, a tak musela byť zavolaná až rakúska polícia, ktorá sa o celú situáciu zručne postarala. 

Domov
Zdieľať
Diskusia