Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2018, 2:23
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Na falošnosť Logana Paula útočí v novom videu samotný PewDiePie. Nevkusnému youtuberovi posiela pozdravy priamo z Japonska

ZAUJÍMAVOSTI LOGAN PAUL
Uložiť Uložené

PewDiePie na Logana nezabudol ani počas dovolenky v Tokiu.

Od kauzy Logana Paula a jeho návštevy lesa samovrážd už niekoľko týždňov síce ubehlo, no známy youtuber si ani od tohto problému nedokázal udržať svoje konanie na uzde a spôsobil mnoho ďalších problémov. Vo viacerých videách priamo pourážal prakticky polovicu japonskej kultúry a jeho nedávne vyčíňanie sa rozhodol penalizovať aj YouTube, ktorý ho okrem iného potrestal horšími reklamami.

Logana Paula odsúdilo viacero ľudí z internetovej komunity, či už išlo o známych youtuberov alebo iných vplyvných influencerov. Jeho konanie rozhodne nebolo v poriadku a nezachráni to ani falošný rozhovor, v ktorom sa Logan rozpráva s mužom, ktorý kedysi mal samovražedné sklony.

Jedným z najväčších odporcov Logana je najznámejší a najodberanejší youtuber PewDiePie, ktorý si od svojej dennej tvorby dal na chvíľu prestávku a vybral sa na dovolenku zhodou okolností priamo do Japonska. Medzičasom už stihol doručiť aj prvý vlog, v ktorom adresuje všetky možné faktory bizarnosti jeho tvorby a ukazuje, že Japonsko sa dá užiť aj inak, než pobehovať nahý po priechodoch pre chodcov a hádzať po autách Poké Bally.

Domov
Zdieľať
Diskusia