Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2018, 10:56
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Na Slovensku úraduje falošný policajt. Zastavuje ľudí, berie pokuty a dokonca má aj majáky

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Na bledom Audi A6 brázdi cesty južného Slovenska.

Ľudská hlúposť dnes už naozaj nemá konca kraja. Policajný zbor Slovenskej republiky na svojom Facebooku informoval, že Okresné riaditeľstvo v Dunajskej Strede zaregistrovalo pohyb muža, ktorý sa za policajta vydáva. Čo je však horšie, tvári sa ako príslušník špeciálneho dopravného oddelenia PUMA, ktoré na nespratných vodičov striehne v civilnom oblečení a bežnom aute.

Neznámy vodič brázdi cesty južného Slovenska na Audi A6 a dokonca má nainštalované aj skryté červeno-modré majáky. V aute sa správa ako policajt a zastavuje iných vodičov, od ktorých následne vyberá pokuty. Tým sa prezentuje ako príslušník Policajného zboru v civile, ktorým, samozrejme, nie je. Podľa polície tyranizuje slovenské cesty už od minulého roka, oklamaných tak už mohlo byť viacero vodičov.

Tí v danom prípade dokonca ani nemuseli spáchať priestupok, no falošným policajtom sa jednoducho nechali presvedčiť. Skutočným policajtom však môže pomôcť akékoľvek svedectvo, ak si sa teda s prípadným indivíduom už niekedy stretol a nebodaj ťa obral o slušnú sumu peňazí, určite kontaktuj mužov zákona akýmkoľvek spôsobom.

Domov
Zdieľať
Diskusia