Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2018, 17:23
Čas čítania 0:00
Marek R.

Martin Dúbravka s čistým kontom proti Manchestru United vo svojom prvom zápase v Premier League

ŠPORT FUTBAL PREMIER LEAGUE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Najlepší možný debut.

Zimné prestupové okno bolo poriadne šialené a jeho vrcholmi boli prestupy Coutinha či Sáncheza. Slovenského fanúšika však určite najviac potešila nečakaná správa o brankárovi Martinovi Dúbravkovi, ktorý skončil v samotnej Premier League

Vyhliadol si ho nováčik tohto ročníka z Newcastle, kam sa vybral hosťovať z pražskej Sparty. Netrpezlivo sme tak čakali, kedy sa postaví medzi tri žrde slávneho klubu a dnes sme sa konečne dočkali. A pre Martina to bola poriadna výzva, veď Newcastle si na domácom trávniku zmeral sily s druhým tímom tabuľky, Manchestrom United, na čele s mnohými ofenzívnymi hviezdami.

Premiéra nielen v drese Newcastlu, ale aj v Premier League, bola pre Dúbravku ako z najlepšieho sna. Proti jednému z najslávnejších klubov histórie neinkasoval ani raz a navyše sa za domácich presadil v 65. minúte Ritchie, čiže tri boda zostali doma. 

Ba čo viac, pred zápasom sa nachádzal Newcastle medzi vypadávajúcou trojicou, po zápase je už však na trinástom mieste. Aj to je dôkazom toho, aká je druhá polovica tabuľky neskutočne vyrovnaná a aj preto majú tri body proti tak silnému súperovi cenu zlata. A my môžeme byť radi, že bol náš Martin Dúbravka pri tom.

Ritchie strieľa jediný gól zápasu

Výborný zákrok Dúbravku v závere zápasu

Domov
Zdieľať
Diskusia