Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2018, 15:43
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Jennifer Anniston zo svojej krásy nič nestratila ani po rokoch. Ukázala luxusný príbytok, ale aj dokonalý úsmev a skvelú postavu

ZAUJÍMAVOSTI JENNIFER ANISTON
Uložiť Uložené

Krásna herečka je stále vo výbornej forme.

Herečka Jennifer Anniston si získala srdcia miliónov fanúšikov vďaka svojmu stvárneniu Rachel v seriáli Priatelia, ale postupom rokov sa objavila ešte v mnohých ďalších filmoch a dodnes patrí medzi najžiadanejšie mená v Hollywoode.

Jennifer kedysi chodila aj s Bradom Pittom, už dva roky je však šťastná mnaželka Justina Therouxa, a tak sa rozhovorila pre magazín Architectural Digest. Jennifer vlastní luxusnú nehnuteľnosť v kalifornskom Bel Air, ktorá ju pred 7 rokmi stála 21 miliónov dolárov a ani v súčasnosti by ju za nič iné nevymenila, pretože ju už stihla upraviť presne podľa vlastných predstáv.

Interiérové dizajnérstvo ju dokonca nadchlo tak veľmi, že keby sa nedostala na hereckú dráhu, určite by zvažovala pôsobenie v tejto oblasti, pričom fotografie z jej interiéru svedčia o tom, že Jennifer jednoznačne má celkom vycibrený vkus. V rozhovore priznala, že sa musela pri dizajnovaní naučiť kompromisovať, pretože aj jej manžel chcel mať v úpravách svoje slovo, a tak ho nemohla hneď odmietnuť, ale dnes si už svoje dni nevie predstaviť inde.

Odporúčané
Videli sme prvú časť pokračovania The Morning Show. Budú z Aniston a Witherspoon konečne kamošky a ktorý muž zamieša karty? Videli sme prvú časť pokračovania The Morning Show. Budú z Aniston a Witherspoon konečne kamošky a ktorý muž zamieša karty? 13. septembra 2023, 16:06

Každú nedeľu organizuje pre svojich blízkych posedenie pri bazéne, kde podáva obľúbené tacos, a tak život krásnej herečky nestratila na čare ani po rokoch. Jennifer by sa v najbližšom období mala predstaviť vo filmoch Mean Moms a The Yellow Birds, takže sa zo strieborného plátna ešte určite nestratila a my sme len radi, pretože patrí medzi najobľúbenejšie herečky na svete.

 

nothing like an afternoon with and pure .

Příspěvek sdílený smartwater (@smartwater),

 

hanging out with jen has our head in the ☁

Příspěvek sdílený smartwater (@smartwater),

 

check out our ig story to get an exclusive look at our fabulous day with jen.

Příspěvek sdílený smartwater (@smartwater),

 

jen making the most out of her day. ☁

Příspěvek sdílený smartwater (@smartwater),

 

jen’s secret: plenty of smart snacks and smart

Příspěvek sdílený smartwater (@smartwater),

Domov
Zdieľať
Diskusia