Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2018, 16:03
Čas čítania 0:00
Kristina Bečková

Victoria's Secret modelky, ktoré sa ešte nestihli dostať na výslnie. Zoznám sa s Brunou Lirio či Fridou Aasen

MÓDA MÓDA VICTORIA'S SECRET
Uložiť Uložené

Po prečítaní tohto článku budeš pri ďalšej prehliadke jednoznačne vyhľadávať aj tieto krásky.

Keď sa povie Victoria's Secret, každý si hneď predstaví anjelské krídla, neodolateľnú spodnú bielizeň plnú čipiek a iných odhaľujúcich materiálov, no a v neposlednom rade prekrásne modelky. Medzi hlavné tváre tejto značky jednoznačne patria stálice ako Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel či Behati Prinsloo. Niekedy to bývali Heidi Klum, Tyra Banks či Naomi Campbell a teraz sa do popredia dostávajú mladé anjeliky ako Taylor Hill, Elsa Hosk či Josephine Skriver. Avšak okrem týchto zvučných mien značku zastupujú aj tie menej známe, no rovnako krásne, ktoré vám predstavíme v tomto článku. 

Bruna Lirio

Dvadsaťtriročná kráska z Brazílie si tento rok odkráčala svoju tretiu prehliadku a ešte stále sa jej nedostáva toľko pozornosti, koľko by si zaslúžila. Na Instagrame ju sleduje cez dvestotisíc používateľov, ktorých pravidelne zásobuje fotkami z dovoleniek, z fotení či s milovanými zvieratami. Nezvyčajná kombinácia tmavých vlasov a zelených očí spolu s opálenou pokožkou vyzerá na Brune božsky. 

Roosmarijn Kok

Táto blondínka s anjelským vzhľadom, no zložitým menom tiež zažiarila na poslednej prehliadke Victoria's Secret. Holandská modelka, ktorá sa skrátene prezýva iba Roos, avšak nie je taká nevinná, ako posôbí. Pred niekoľkými rokmi bola obvinená z krádeže sladkostí v obchodnom centre a dokonca bola aj zadržaná. To jej však neubralo na kráse, pod zášitou Wilhelmina Models sa pravidelne objavuje na prehliadkach Balmain, Ralph Lauren a iných módnych značiek. 

Alecia Morais

Táto exotická kráska pochádza z Kapverdských ostrovov, kde v roku 2012 vyhrala miestnu súťaž Elite Model Look. Tento rok sa na prehliadke objavila tiež prvýkrát, no na móle nie je žiadny nováčik. Svoju kariéru začala prehliadkami pre Louis Vuitton, Vivienne Westwood či Calvin Klein a v minulosti dokonca kráčala pre konkurenčnú La Perla. Na Instagrame ju, oproti jej kolegyniam, sleduje niečo málo cez tridsaťtisíc používateľov, no svojou jedinečnosťou má rozhodne našliapnuté na zaujímavú kariéru. 

Frida Aasen

Blondínka s detskou tváričkou pochádza zo Škandinávie, konkrétne z Nórska. Keby Frida nebola modelka, tak by určite bola módna blogerka, o čom sa môžeš presvedčiť na jej Instagrame, kde pravidelne predvádza svoj úchvatný štýl. Na móle Victoria's Secret sa objavila prvýkrát, no niekoľkokrát už stihla zažiariť v kampani pre PINK. Objavila sa aj v kampaniach pre H&M či Nasty Gal a v roku 2013 ju Vogue označil ako face to watch, teda tvár, ktorú treba sledovať. A je to tak - hviezda Fridy stúpa stále vyššie a my môžeme len dúfať, že tejto kráske raz Victoria's Secret nasadí aj krídla. 

Georgia Fowler

Dvadsaťpäťročná  modelka z Nového Zélandu vás už na prvý pohľad očarí svojimi modrými očami a tmavými vlasmi. Už ako dvanásťročnú ju objavila novozélandská modelingová agentúra a o štyri roky neskôr sa sťahovala do New Yorku, kde podpísala zmluvu s prestížnou agentúrou IMG. Na prehliadke anjelov sa objavila už v roku 2016. Veľkú pozornosť vo svete šoubiznisu si získala, keď v minulosti údajne randila s oskarovým hercom Leonardom DiCapriom či so spevákom Harry Stylesom. Ale pozrite sa na ňu...čudovali by ste sa im? My nie.

Flavia Lucini

Flavia pochádza z Brazílie a o dva roky oslávi tridsať. Šialené, vieme. Ešte šialenejší je však spôsob, akým bola ako modelka objavená - modelingový scout ju uvidel jazdiť na traktore a hneď mu padla do oka. Flavia trvala na tom, že sa modelingu začne venovať až po skončení školy. Jej prvá kampaň bolo bikini fotenie pre brazílsky Vogue. Na móle Victoria's Secret stála naposledy v roku 2016, no jej nedocenená krása určite stojí za zmienku.

Tiež si myslíš, že si tieto menej známe krásky zaslúžia viac pozornosti?

Domov
Zdieľať
Diskusia