Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. februára 2018, 17:34
Čas čítania 0:00
Radka T.

Chcel sa podobať na Kylie Jenner, na plastické operácie minul už 60-tisíc eur

ZAUJÍMAVOSTI KYLIE JENNER
Uložiť Uložené

Kylie Jenner bola podľa Kyleigh škaredým káčatkom v tieni klanu Kardashianovcov.

Nie je ničím neobvyklým keď majú ľudia svoje idoly, ktorým sa chcú podobať. Nie vždy je to však len o obliekaní, líčení či účese a vtedy prichádzajú na rad plastické operácie. Idolom - hoci tiež dosť upraveným, na ktorý sa chcú podobať ženy po celom svete, je i čerstvá mamička Kylie Jenner. No zdá sa, že po jej výzore netúžia len ženy, ale i muži. 

Kyleigh Potts dnes viac pripomína ženu ako muža a hovorí sa o nej v ženskom rode. Zaraďuje sa totiž medzi transgender ľudí. Pri svojom prerode si našla idol, na ktorý sa chce podobať, a tak si tvár nechala upraviť po vzore Kylie Jenner. Upravili jej nos i napichali pery, presne podľa Kylie, ktorá sa dnes už tiež na seba nepodobá. Dokopy má Kyliegh za sebou viac ako 40 procedúr, na operácie vynaložila už viac ako 75-tisíc dolárov, čo je v prepočte 60-tisíc eur. Samozrejme, Kyliegh si nechala po svojom vzore urobiť i prsia, no mužské pohlavné orgány si zatiaľ ponechala.

Kyleig si uvedomuje, že aj samotná Kylie prešla obrovskou premenou, no práve to sa jej na nej páči. Podľa nej je úžasné, ako sa dokázala zmeniť zo škaredého káčatka na atraktívnu i vyzývavú ženu. „Každé dievča chce byť ako ona a každý chlap sa s ňou chce vyspať,“ myslí si Kyleigh. Zároveň dodáva, že Kylie bola vždy v tieni klanu Kardashianovcov.

Odporúčané
Prečo svet pobláznila športová značka Alo Yoga? Nosí ju Kylie Jenner aj Hailey Bieber, ceny sú prekvapivo nízke Prečo svet pobláznila športová značka Alo Yoga? Nosí ju Kylie Jenner aj Hailey Bieber, ceny sú prekvapivo nízke 15. februára 2024, 9:30

Aj Kyleigh sa kedysi považovala za škaredé káčatko, nemala dosť sebavedomia a mala byť šikanovaná. No teraz je konečne sama sebou, spokojná s tým, ako vyzerá, hoci stále je čo vylepšovať.

Hormóny užíva už dva roky, dávkovanie však má vyvážené a stále môže sexuálne fungovať so svojimi pohlavnými orgánmi. Na to, že si zachovala, je hrdá. „Na rozdiel od iných transgender žien som pyšná, že ich mám. Nikdy by som to nechcela zmeniť,“ vyhlásila Kyleigh. S procedúrami a plastikami počíta aj do budúcna, chcela by si dať napríklad upraviť uši a zmeniť hlas. 

Domov
Zdieľať
Diskusia