Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2018, 16:36
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Čo sa s tebou stane po smrti a dokážeš byť nesmrteľný? Ľudia, ktorí takmer umreli, tvrdia, že išlo o ich najkrajší zážitok (Video)

ZAUJÍMAVOSTI REFRESHER+ SMRŤ
Uložiť Uložené

Smrti sa vraj netreba vôbec báť. Podľa ľudí ide o tú najkrajšiu časť života.

Princíp života, smrti a toho, čo sa medzi týmito dvoma stavmi nachádza, fascinoval ľudí už od nepamäti. Smrť a všetky jej aspekty sme už rozoberali v tomto článku, doba však pokročila a my ti prinášame prvotriedny videoobsah.

Každý z nás by rád vedel, čo sa bude diať, keď opustí túto zem. O tom, čo sa deje s naším telom, vieme v podstate všetko, omnoho väčším orieškom je pre vedu vedomie. I naňho sme si posvietili v novom videu a prinášame ti tak pútavé odhalenie toho, kam po smrti vlastne cestujeme. Navyše sa dozvieš, ako sa stať nesmrteľným a aj to, že sa smrti vôbec netreba báť, pretože ľudia, ktorí k nej už boli extrémne blízko, to považujú za najkrajší moment v ich živote.

Omnoho viac prekvapujúcich podrobností si vypočuješ v pútavom videu v projekte "Vedel si?", na ktorom spolupracujeme s Peťom z kanálu BeWise, čo je zároveň aj náš odkaz všetkým pochybovačom v najrôznejších komentárových sekciách.

Vzdelávací projekt Vedel si? môžeš na pravidelnej báze nachádzať na našom YouTube. Okrem vzdelávania ťa však na ňom učíme obliecť sa na maturitný ples, v podrobných videorozhovoroch prinášame myšlienky slovenských raperov či influencerov, backstage ich koncertov, no pritom nezabúdame na streetstyle módu, filmy či úchvatné krásy nášho Slovenska. Náš YouTube kanál sa skrátka bez debaty oplatí odoberať a práve jeho najnovšie video, kde ti vysvetlí všetky záhady a tajomstvá závislosti, je toho ďalším dôkazom.

Domov
Zdieľať
Diskusia