Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2018, 23:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Maniak odpovedá na komentáre pod disstrackom Mačkáš mi hada

REFRESHER
Uložiť Uložené

Člen Bigg Boss labelu prijal naše pozvanie do série s názvom Interhejty, v rámci ktorej sme ho konfrontovali s komentármi pod jeho videoklipmi.

Ešte v minulom roku sme odštartovali sériu videí s názvom Interhejty, čo je formát známy zo zahraničia. V pravidelných intervaloch doň pozývame nielen rapových interpretov, ktorých konfrontujeme s komentármi pod ich tvorbou na youtube. Už samotný názov napovedá, že primárne vyberáme negatívne a často zbytočne primitívne príspevky hejterov.

Už ste si mali možnosť užiť reakcie kapacít ako Pouličný autor tónov, Separ či Fučo, no tentokrát sme sa za hosťom presunuli k našim do česka, konkrétne do Brna. Práve tam totiž pôsobí člen Bigg Boss labelu Maniak, ktorému sa v poslednom obodbí veľmi darí, čo potvrdil aj zatiaľ posledným vydaným singlom Husky. Ešte v minulom roku sa zároveň dostal do povedomia širokého publika vďaka disstracku Mačkáš mi hada a práve diskusia pod touto skladbou nás zaujala suverénne najviac. Ako to celé dopadlo sa už dozvieš z videa nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia