Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2018, 17:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Maniak predstavuje mrazivý videoklip z Omsku ku skladbe z debutového albumu

HUDBA
Uložiť Uložené

Dočkali sme sa titulnej skladby k albumu Husky, ktorá nasvedčuje, že sa máme na čo tešiť.

Najmladší interpret z českého BiggBoss ešte v minulom roku oznámil, že sa chystá vydať svoj prvý oficiálny album. Ešte predtým stihol však na seba strhol veľkú pozornosť vďaka svojmu rozhodnutiu vyriešiť konflikt medzi jeho staršími kolegami, ktorý sa týkal prekvapivého odchodu Huga Toxxxa z labelu. 

Dnes teda nadišiel čas vydať aj prvú plnohodnotnú ukážku, ktorá nesie názov Husky rovnako ako samotný projekt. Titulný track dostáva hneď aj mrazivý videoklip z Omsku, kde bolo počas natáčania približne -24 stupňov a my sme radi, že sme sa aj v rámci vizuálov opäť raz na chvíľku presunuli mimo Česka.

Čo sa týka hudobnej produkcie, o tú sa postaral Season, ktorý má na konte aj spolupráce so zahraničnými interpretmi. Maniak na doske ešte stále maká a vydanie sa odhaduje v horizonte nasledujúcich pár mesiacov, no určite sa ešte pred tým dočkáme ďalších skladieb. No a tu je Husky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia