Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2018, 9:40
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Soňa Skoncová: Ako prebiehal kasting na odovzdávanie Oscarov a s kým slávnym hrala biliard v LA?

Uložiť Uložené

Soňa nám priblížila priebeh hollywoodskych večierkov, čo na Amerike tak miluje a aký biznis na Slovensku rozbehla.

Prvý januárový rozhovor ti prinášame s modelkou a moderátorkou Soňou Skoncovou a dúfame, že náš výber ocení dámske aj pánske publikum. So Soňou sme sa stretli v jedno pondelkové ráno a okrem toho, že nám hneď na úvod vyrazila dych tým, ako dobre vyzerala, príjemne nás prekvapila aj svojou dobrou náladou. 

Opísala nám svoje začiatky v modelingu, zážitky z ciest po celom svete, ktorých má za sebou už naozaj dosť, ale aj bizarné príhody z večierkov v Los Angeles. Soňa žúrovala s nejednou hollywoodskou hviezdou a o tom, ako to na takej párty s americkou smotánkou prebieha, sa nám zdôverila tiež. Dokonca hrala biliard s Chrisom Brownom

Dozvedeli sme sa aj to, ako prebiehal kasting na odovzdávanie Oscarov či kde Soňa robila spoločnosť hercovi Sashovi Baronovi Cohenovi. Okrem moderovania a modelingu sa Soňa venuje aj vlastnému biznisu, ktorý má spoločne so svojím priateľom. Určite nejedna z vás počula o farebných náramkoch a písmenkách KUKU. Aj o tom, ako túto značku tvorila, sa dozvieš vo videu.

Domov
Zdieľať
Diskusia