Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. januára 2018, 12:22
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Smrteľný súboj dvoch jedovatých hadov priamo v austrálskej záhrade. Relax na slnku by sa veľmi rýchlo premenil na nočnú moru

ZAUJÍMAVOSTI AUSTRÁLIA HAD
Uložiť Uložené

V Austrálii je všetko po starom.

Život v Austrálii sa nutne nezaobíde bez jedovatých pavúkov či hadov a práve dva slizké tvory sa Liz Williamsovej objavili priamo v záhrade. Nešlo o žiadne nevinné hady, pretože jedným z nich bola pakobria tigra a druhým zase pakobria východná, pričom každá z nich by človeku svojím jedom vedela výrazne ublížiť, ak by mu nebol čoskoro podaný protijed.

Súboj na život a na smrť sa Liz podarilo zachytiť na kameru, a tak ho mohla zdieľať na internete, pretože podobné prírodné úkazy sa priamo v záhrade tak často neobjavujú zase ani v Austrálii. Smrteľný súboj pritom dopadol lepšie pre pakobru východnú, ktorá svojho protivníka po ťažko boji porazila a čo Liz nečakala, namiesto úteku z miesta činu si svoju korisť naplno vychutnala, pretože sa ju následne pokúsila zjesť.

Liz nevedela, že sa hady medzi sebou jedávajú, čo nie je úplne bežné, ale nejde ani o zvláštnu anomáliu. Austrálčanka potom zavolala profesionálov, aby sa o hady postarali, pretože si ich samozrejme nechcela nechať vo svojej záhrade, ale na prírodné divadlo so smrťou na konci tak skoro nezabudne.

Tiger snake vs brown snake

null


Domov
Zdieľať
Diskusia