Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. decembra 2017, 0:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Chalani z Nerieš predstavujú cover k albumu Animal. Majú hotových zopár klipov a sú pripravení ovládnuť rok 2018

HUDBA NERIEŠ
Uložiť Uložené

Aj keď sme pôvodne čakali kratšie EP-čko, Nerieš prichádzajú s informáciou o plnohodnotnom albume.

Nerieš je skupina, ktorú si ešte do roku 2015 pravdepodobne nepoznal aj napriek tomu, že sa tvorbe už niekoľko dlhých rokov tvorbe venovali, no za posledných 24 mesiacov zažili vzostup až na najväčšie pódiá. K tomu všetkému im stačil jediný album s názvom Minimal, kde dokázali nielen svoje technické aj umelecké schopnosti, no tiež schopnosť zaradiť sa medzi zvyšok kolegov veľmi ladným spôsobom bez narušenia rovnováhy

Nasledujúce obdobie zasvätili singlom, ktoré sa okamžite uchytili aj v kluboch a taktiež sa GabryellMaťo Straka či už spoločne alebo separátne objavili na všetkom dôležitom v rámci slovenskej scény. Pomaly je však čas na ďalší spoločný projekt. Pôvodne sme síce očakávali EPčko, no chalani nakoniec oznamujú vydanie albumu. Ten dostáva názov Animal a medzi fanúšikov sa dostane ešte v prvej polovici roka 2018. Aby toho nebolo málo, Nerieš už majú pripravené dva klipy a ten tretí je vo fáze príprav. Viac konkrétnych informácií zatiaľ nemáme, no môžeme vám sľúbiť, že o všetkom dôležitom vás budeme informovať ako prví. 

Domov
Zdieľať
Diskusia