Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2017, 20:49
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Brankár Carvajal aj asistujúci Messi bez kopačky. El Clasico spôsobilo na internete nával vtipných obrázkov

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Tradičné derby bolo plodné na vtipné námety.

Barcelona po tretíkrát v rade zvíťazila v rámci španielskej ligy nad svojím najväčším rivalom z Madridu na jeho štadióne a dnešný zápas sa definitívne zapíše do historických análov. Odohralo sa v ňom hneď niekoľko zábavných a pozoruhodných vecí, pretože Real Madrid dohral bez vylúčeného Carvajala, ktorý sa na bránkovej čiare pokúšal zahrať na gólmana, ale nemohol chýbať ani Cristiano Ronaldo a lopta utekajúca pomedzi jeho nohy. Na druhej strane krátko pred koncom zahviezdil aj Lionel Messi, ktorý si obišiel Marcela a aj bez jednej kopačky na nohe ešte poslal prihrávku Vidalovi a tretí gól bol po tvrdej strele na svete.

Práve Aleix Vidal spôsobil po skončení zápasu menší škandál, pretože na spoločnej fotografii zo šatne sa postavil na kraj, ako to zvykne robievať Cristiano Ronaldo a zabavil sa na jeho účet, keď sparodoval jeho obľúbenú pózu. Všetky námety zo zápasu sa potom veľmi rýchlo premenili na vtipné obrázky na internete, a tak si ešte pred spaním vychutnaj menšiu kompiláciu fotomontáží, ak si fanúšik Barcelony, alebo len zatni zuby a prenes sa cez boľavú prehru, ak si fanúšik Realu Madrid.

Domov
Zdieľať
Diskusia