Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2017, 9:30
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ego zverejňuje krátke ukážky všetkých skladieb a opisuje ich význam

HUDBA EGO
Uložiť Uložené

Už o pár hodín sa medzi fanúšikov dostane album, na ktorý sme čakali skoro celú dekádu.

Ego má už síce ako člen Kontrafaktu na konte viacero zásadných albumov, ktoré prepisovali históriu a dokonca sa z tretiny podieľal na tvorbe najlepšieho hudobného albumu na Slovensku vôbec, no na skutočné sólo sme čakali dlho. Konkrétne od roku 2008, kedy túto informáciu medzi rečou Ego spomenul v svojej detskej izbe. Od teraz však môžeme na dlhé čakanie navždy zabudnúť, keďže tu máme ukážky kompletne všetkých skladieb, ktoré autor zhrnul do videa. V rámci neho nám v krátkosti porozprával niečo o samotných témach

o pár hodín od vydania tohto snippetu sa medzi fanúšikov dostane aj plnohodnotný nosič, na ktorom nájdeme 15 skladieb a deväť hostí. Už na základe ukážok môžeme konštatovať, že Ego so sebou prináša čerstvý vietor a všetko nasvedčuje tomu, že Precedens bude meniť scénu a nič už nebude ako predtým. Stačilo zbytočných slov, vrhnime sa na to. 

Domov
Zdieľať
Diskusia