Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2017, 12:11
Čas čítania 0:00
Richard Končol

Grape festival začína predávať lístky na ďalší ročník! Dopraj si kľud pred festivalom

HUDBA
Uložiť Uložené

Dámy a páni, uhorky už dozreli, môžte si ich podať na oči, majte kľud. Je čas nakupovať! Koniec hlásenia.

Za necelých 11 dní sú tu Vianoce. Okrem plných nákupných centier, vianočných trhov a chaosu tu máme aj jednú dobrú správu pre tých, ktorí sa už teraz tešia na leto. Grape festival spúšťa predaj svojich lístkov na rok 2018.

Lupene sa minulý rok vypredali rýchlosťou svetla. Veď len prvá várka za 35 € (1000 lístkov) sa vypredala za neskutočné 4 minúty. Bude tomu tento rok inak? Predaj sa začína o 12:00 a prvých 1000 ks sa bude predávať za 39 €, čiže sa určite poponáhľaj s nákupom, ak chceš ušetriť drobné. Následne sa budú predávať po 2000 ks za 44 €, neskôr za 49 € a potom za 54 €. 

Snáď sa dočkáme ešte aj nejakého mena pred Vianocami. Čo sa týka vizuálov festivalu, podľa posledných informácií práce finišujú. Čo je však podstatné, Grape v tomto ročníku absolútne vynechá všetky outdoorové vizuály (čiže rôzne citylighty, billboardy a bigboardy či plagáty), čím bojujú proti vizuálnemu smogu. V dnešnej dobe veľmi ekologický a oceniteľný krok.

Tešíš sa na Grape? Deviaty ročník sa uskutoční 10. a 11. augusta 2018 na piešťanskom letisku. Predaj vstupeniek začína už dnes o 12:00. Neváhaj a kupuj lístok už teraz na www.grapefestival.sk!

Domov
Zdieľať
Diskusia