Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2017, 20:43
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Barcelona strelila očividný gól, ktorý jej rozhodca neuznal. Internet sa dobre zabáva aj smúti nad tým, že arbitri zrejme trpia slepotou

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V španielskej lige sa v nedeľu večer zrodil škandál.

Fanúšikovia FC Barcelona zažili v nedeľu večer obrovský šok v momente, keď Lionel Messi pohotovou strelou prekonal brankára Valencie, ktorému lopta vypadla z rúk a dostala sa až za bránkovú čiaru, ale ani hlavný a ani čiarový rozhodca očividne gól nevideli, alebo vidieť nechceli. Obrovská blamáž rozvírila vášne na internete, kde všetci uznávali, že išlo o jasný gól a Barcelona na celú situáciu doplatila, pretože následne skórovala Valencia a katalánsky tím po silnom prvom polčase a psychologickej rane pod pás ukopal aspoň remízu vďaka fantastickej prihrávke Messiho na nabiehajúceho Albu.

Aj keď Barcelona zažila obrovskú nespravodlivosť, neexistuje spôsob, ako ju odčiniť, pretože góly sa samozrejme dodatočne pripočítavať nemôžu, a tak Katalánci zbytočne prišli o dva dôležité body, vďaka čomu Real Madrid a Valencia znížili ich náskok. Užívatelia na internete si nenechali ujsť výborný námet na zopár vtipov a hromadu fotomontáží, v ktorých dominovali nevidiaci rozhodcovia, ale aj radujúci sa Cristiano Ronaldo či prezident Realu Madrid Florentino Perez.

Domov
Zdieľať
Diskusia