Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2017, 19:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dame, P.A.T. a Čistychov sú vražedné trio. Ich odkaz ľahkým ženám nájdeš na albume SELFMADE

HUDBA
Uložiť Uložené

V najbližších dňoch sa už fanúšikovia môžu tešiť na Dameho debut s názvom SELFMADE, z ktorého sme dnes dostali ďalší track.

Medzi fanúšikov sa čoskoro dostane aj Dameho album SELFMADE a tí, ktorí si ho stihli predobjednať, už môžu odratávať len posledných pár hodín. Teda v prípade, že naša milovaná pošta bude mať vhodné podmienky na to, aby vám váš originál aj s podpisom stihla doručiť. 

Dnes sme sa dočkali ešte jednej zverejnenej skladby, pričom tentokrát padol výber na spoluprácu s Čistychovom a Pouličným autorom tónov s trefným názvom Playhate. V preklade ide o trefne vyjadrený hejt jednoduchým ženám, pričom všetci traja zúčastnení si dali záležať na tom, aby dali všetkým jasne najavo, čo si o nich myslia. A tak to má byť. Hudobnú produkciu v tomto prípade doplnil sám P.A.T. a my sa už nevieme dočkať, kedy si budeme môcť vypočuť SELFMADE ako celok. Žiaľ sme sa v tomto prípade nedočkali videoklipu, no pevne veríme, že ich má Dame ešte niekoľko v zálohe. 

Domov
Zdieľať
Diskusia