Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2017, 8:54
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Gucci Mane vydáva skladbu cez slovenský youtube kanál. FCK THEM sa chystá čoraz častejšie loviť prestížne zahraničné mená

HUDBA
Uložiť Uložené

Aj keď sa to môže znať neuveriteľné, známy americký raper Gucci Mane predstavuje novinku s Rockym Lucianom cez Slovensko.

Ak má mimo športovcov niekto zásluhu na zviditeľňovaní Slovenska v zahraničí, tak v posledných pár mesiacoch je to určite najzásadnejším spôsobom práve kanál F*CK THEM. Všetko sa to pri tom začalo relatívne nenápadne s výrazným raperom Tekashim, ktorého skladby zrazu začali zaznamenávať obrovskú pozornosť spoza veľkej mláky a dnes sa jeho videosingle tešia niekoľkým desiatkam miliónov views. 
 
Už skôr sme zároveň napríklad pri skladbe Trees LA spozorovali zo strany FCK THEM iniciatívu v zverejňovaní zahraničných singlov a chalani už majú teda na konte úlovok, akým je French Montana
 
Teraz sme sa dočkali aj ďalšieho veľkého prekvapenia, keďže na tomto slovenskom kanále sa objavuje skladba, kde hosťuje obrovská americká hviezda Gucci Mane. Všetko nasvedčuje tomu, že táto novinka s názvom Drippin nebude v žiadnom prípade poslednou zahraničnou vecou releasovanou rovnakou cestou, ako napríklad košickí HAHA Crew či ružinovský MC Antihype - GLEB. 
 

 
 
 
 
 
Domov
Zdieľať
Diskusia