Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2017, 23:10
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Švédi v radosti z postupu rozmlátili komentátorský pult a zvalili reportérov. Nefalšovaná futbalová radosť baví celý svet

ŠPORT FUTBAL ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zo zázračného úspechu sa Švédi úprimne tešili.

Taliansko nedávno neuspelo v baráži proti Švédsku. Nerozhodný stav 0:0 vyústil do nepríjemného stavu pre štát na Apeninskom polostrove, ktorý sa po šesťdesiatich rokoch prvýkrát neukáže na futbalových majstrovstvách sveta. Aby toho nebolo málo, po 175-ich zápasoch odchytal svoj posledný zápas za taliansky tím aj brankár Gianlungi Buffon, ktorý sa po skončení zápasu pred novinármi a reportérmi doslova rozplakal, z čoho video nájdeš nižšie. Na druhú stranu, švédskej reprezentácii sa podaril poriadny úspech a radosť, ktorá zaliala tím, musela byť neopísateľná. Po finálnom hvizde sa celý tím sformoval do jedného obrovského objatia a napálil to priamo do komentátorského pultíka, pričom samotní komentátori skončili na zemi.

Domov
Zdieľať
Diskusia