Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2017, 21:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Fučovi sa vyhrážal raper z Handlovej a snívalo sa mu s Golonkom v Multiple. Ďalšie Interhejty dajú poriadne zabrať aj najsilnejším povahám

REFRESHER
Uložiť Uložené

S Fučom sme zažili jedno z najvtipnejších natáčaní vôbec. A jasným dôkazom je aj výsledné video.

Z už známej série Interhejty sa nám vykľul nepravidelný, no o to vzácnejší seriál, ktorý nám zároveň v mnohom otvoril oči. Prišli sme na to, že máloktorý umelec, resp. známa osobnosť internetu dokáže nájsť odvahu a postaviť samého seba do situácie, kedy je priamo konfrontovaný svojimi hejtermi. 

Za posledné mesiace sme oslovili zopár známych youtuberov, pričomsa na prvý pohľad všetci zdali byť ako ideálni respondenti, keďže mávajú pod svojou tvorbou mnoho nenávistných komentárov a práve Interhejty sú cesta, ako veľa z nich vyriešiť a odpovedať aj verejne pre široké publikum. Po neúspešných pokusoch v bojazlivých youtuberských vodách sme sa teda rozhodli pritvrdiť a pozvanie sme ponúkli stand-up komikovi Fučovi.

Ten pozvanie s radosťou prijal a my sme vďaka nemu zažili jedno z najpríjemnejších a najodviazanejších natáčaní vôbec. Po tomto výkone pravdepodobne nebudeš váhať a navštíviš aj Temné Kecy v niektorom zo slovenských miest. Teraz už ale samotný výsledok, v ktorom sa dozvieš, či bude Fučo v politike, čo robil s Golonkom vo Fiate Multipla a mnoho ďalšieho bizáru. 

Domov
Zdieľať
Diskusia