Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2017, 14:09
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Facebook na Slovensku spúšťa službu Pracovné ponuky. Hľadanie zamestnania bude po novom ešte jednoduchšie

TECH FACEBOOK PRÁCA
Uložiť Uložené

Najväčšia sociálna sieť na svete inovuje všade tam, kde sa len dá.

Funkcionalita, ktorú majú výberové krajiny k dispozícii už dlhšie, začína byť konečne dostupná aj pre slovenských a českých používateľov Facebooku. Softvérová novinka nám umožní nájsť si prácu alebo zamestnancov priamo v prostredí sociálne siete, a to ako na webe, tak aj v mobilnej aplikácii. Nie je však hneď dostupná pre každého. Ako informuje web zive.sk, celý proces totiž prebieha po menších vlnách, čo znamená, že na každého z nás môže prísť v trošku rozdielnu dobu.

Služba Pracovné ponuky tak pomaličky začína konkurovať miestnym etablovaným hráčom nielen z online prostredia. Na jej hlavnej stránke nájdeme pár základných prvkov, ako je vyhľadávanie ponúk, filtrovanie podľa typu práce, publikovať novú pracovnú ponuku, čo môžu iba správcovia stránok pre fanúšikov, a tlačidlo na odoberanie informácií súvisiacich s čerstvo pridanými inzerátmi. Pri väčších mestách môžeme navyše filtrovať aj podľa odvetvia.

Jednotlivé ponuky sa zobrazujú priamo v strede pekne pod sebou a ak náhodou na nejakú zareagujeme, Facebook nám pomôže s vypĺňaním políčok. Samozrejme, len toľko, koľko sme mu o nás povedali.

Domov
Zdieľať
Diskusia