Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2017, 12:10
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Ani väzenie nie je konečný trest. Keď spoluväzni zistili, prečo Craig sedí, na jeho hlavu vypísali odmenu

ZAUJÍMAVOSTI MASOVÍ VRAHOVIA VÄZENIE
Uložiť Uložené

Zabitie dvojročného chlapca je veľa aj na bežných väzňov. Tí sa proti Craigovi spojili.

Aj tí najväčší zločinci, ktorí trávia vo väzení desiatky rokov, môžu mať stále city. Keď totiž 28-ročný Craig Smith nastúpil do doživotného výkona trestu, jeho spoluväzni samozrejme vyzvedali, prečo sa dostal za mreže na tak dlho v takom mladom veku. Brit im nerád povedal, že udrel dvojročného chlapca, jeho nevlastného syna, do brucha tak silno, že spustil vnútorné krvácanie, ktoré vyústilo do chlapčekovej smrti. To však prišlo Craigovým spoluväzňom neuveriteľne brutálne, zničiť život chlapcovi, ktorý ho mal celý ešte len pred sebou a Craig sa stal obeťou väzenskej šikany.

Ani väzenie nie je konečný trest. Keď spoluväzni zistili, prečo Craig sedí, na jeho hlavu vypísali odmenu
Zdroj: Merseyside Police

V liverpoolskej väznici ho začali okrádať a brutálne biť. Bezpečne sa však nemôže cítiť ani v jeho vlastnej väzenskej cele, kde nemá spolubývajúceho. Keď sa v nej totiž nenachádza, vkrádajú sa do nej ostatní väzni a Craiga okrádajú o niektoré predmety, ktoré si do cely priniesol z domu. Údery či bitky zažíva takmer na dennom poriadku a po väzení koluje i správa, že na vrahovu hlavu vypísali iní väzni odmenu, aj keď vedenie liverpoolskeho väzenia odmietlo prezradiť, o akú sumu ide. Nenávisť a hnev voči vrahovi navyše umocnilo to, že dieťa možno bola šanca zachrániť. Craig totiž zavolal sanitku s tvrdením, že sa malý Teddy utopil vo vani, no lekári prehlásili, že dieťa nejavilo žiadne známky po utopení a mohlo zomrieť len úmyselným poškodením vnútorných orgánov od inej osoby.

Ani väzenie nie je konečný trest. Keď spoluväzni zistili, prečo Craig sedí, na jeho hlavu vypísali odmenu
Zdroj: pixabay.com
Domov
Zdieľať
Diskusia