Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2017, 12:50
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Dizajnová moderna, priestranná záhrada a stromy v pozadí. Pražská nehnuteľnosť v hodnote 1,4 milióna eur spĺňa všetky požiadavky

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Lukratívnych bývaní v hlavnom meste Českej republiky je neúrekom, o čom vás presvedčí pohľad na moderné útočisko s obrovským pozemkom.

Vlastniť bývanie, ktoré môže človek neustále zveľaďovať a užívať si v ňom chvíľky voľného času, je snom väčšiny z nás, avšak nájsť to pravé nemusí byť už vôbec ľahkou úlohou. Práve z daného dôvodu existujú stovky realitných kancelárií, ktorých makléri vám častokrát dokážu pomôcť tak, ako by ste ani nečakali. 

Vlastnú ligu si v uvedenom obore ide česká spoločnosť Svoboda & Williams ponúkajúca zväčša naozaj exkluzívne nehnuteľnosti, na aké sa vždy pozeráme s radosťou a miernou dušičkou, že jedného dňa sa dočkáme. V prípade záujmu o luxusnú nehnuteľnosť v šiestom pražskom obvode, respektíve v štvrti zvanej Bíla Hora, môžete klikať priamo tu. Ešte predtým si ale prečítajte opis zo stránky realitnej kancelárie a vychutnajte galériu záberov nižšie.


Celková plocha pozemku: 921 metrov štvorcových

Zastavaná plocha: 211 metrov štvorcových

Obytná plocha: 257 metrov štvorcových

Cena: 1 367 722 eur

"Luděk Rýzner ve svém studiu OK PLAN ARCHITECTS vytvořil stavbu, tvořenou v přízemí předsíní, šatnou, koupelnou, úklidovou místností a velkým prostorem s dvojnásobnou výškou stropu: obývacím pokojem s kuchyní, odkud je vstup na venkovní, částečně krytou terasu s dřevěným povrchem a břidlicovou zídkou a navazující zahradu se vzrostlými stromy. Vstup do patra je řešen po točitém schodišti nebo po betonové rampě. V prvním patře se nachází ložnice s vlastní koupelnou a šatnou a dále dětský pokoj s vestavěnou skříní a vlastní koupelnou. Druhé patro tvoří prosklená pracovna obklopena střešní terasou a ozeleněnou střechou. Z dvojgaráže je přímý vstup přímo do domu, ke garáži přiléhá prádelna a sklad zahradního náčiní, přístupný i ze zahrady. Na pozemku stojí zahradní domek."Opis priamo zo stránky S&W.

"Viac podobných nehnuteľností nájdete na stránke realitnej kancelárie Svoboda & Williams."

V prípade, že viete aj o iných architektonických alebo dizajnérskych štúdiách z našich končín, ktoré sú hodné pozornosti širšieho publika, tak neváhajte a pošlite nám tip na e-mailovú adresu uvedenú v profile vyššie. Ďakujeme!

Domov
Zdieľať
Diskusia