Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2017, 9:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Známe tváre priznali svoje módne faily. Aké kúsky oblečenia z ich šatníka by si už nikdy neobliekli?

MÓDA FASHION LIVE! MÓDA
Uložiť Uložené

Na štvrtom ročníku Fashion LIVE! v bratislavskej Starej tržnici sme sa známych osobností pýtali, aký kúsok by najradšej vyhodili zo svojej skrine.

Najobľúbenejšia módna akcia na Slovensku s titulom Fashion LIVE! je už síce pre tento rok nenávratne za nami, no my by sme sa k nej ešte radi na chvíľku vrátili prostredníctvom krátkej ankety. V nej sme od známych osobností zisťovali, či je v ich šatníku kúsok oblečenia, ktorý niekedy s veľkou obľubou nosili, no dnes by si ho na seba už ani náhodou nevzali.

Pochopiteľne, ide primárne o tváre známe pre biznis točiaci sa primárne okolo módy, teda máte možnosť vidieť a počuť kapacity ako Bruno Ciberej či Dominika Svetíková. No keďže podobné udalosti si často nechajú újsť ani iné osobnosti, stihli sme odchytiť aj Zuzanu Plačkovú či dokonca tenistku Danielu Hantuchovú. Pohodlne sa teda usaď a vychutnaj si poslednú spomienku na prestížnu udalosť, ktorá snáď bude v nasledujúcich ročníkoch dvíhať latku ešte vyššie. Aj keď už teraz sme mali pocit, že je všetko tak, ako má byť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia