Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2017, 18:17
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Američanka sa stala princeznou po tom, čo sa vydala za Etiópčana, ktorého stretla v nočnom klube. Zaujal ju mimoriadne odvážnou hláškou

ZAUJÍMAVOSTI SVADBA
Uložiť Uložené

Etiópsky princ si Arianu vyhliadol priamo v nočnom klube.

Milióny žien aj v dospelosti snívajú o tom, že si ich jedného dňa vyhliadne princ na bielom koni a spraví z nich princezné. Väčšine z nich sa to nanešťastie nesplní, avšak Ariana Austin sa po náhodnom stretnutí v nočnom klube zamilovala do skutočného princa. Počas jednej divokej noci v americkom meste Washington oslovil Arianu aj s kamarátkou sympatický Joel Makonnen.

Najskôr im zalichotil slovami, že vyzerajú akoby ich vystrihli z reklamy na jeho obľúbený alkohol Bombay Sapphire a o približne päť minút neskôr Arianu dorazil po tom, čo jej povedal, že bude jeho priateľkou. Nečakané stretnutie napokon prerástlo do lásky a to jej Joel ani neprezradil tajomstvo o svojom kráľovskom pozadí. Joel v skutočnosti nie je iba obyčajným chlapíkom, ale rovno princom Joelom, pretože jeho prastarým otcom bol posledný etiópsky kráľ Haile Selassie I.

Odporúčané
Najlepšie darčeky pre ženu na výročie svadby Najlepšie darčeky pre ženu na výročie svadby 12. februára 2024, 10:41

Africký diktátor síce svojho pravnuka Joela nemal šancu spoznať, ale Joel môže ďakovať zhode okolností, že jeho otec prežil, pretože vládu jeho prastarého otca ukončil komunistický prevrat, počas ktorého otec študoval v zahraničí. Neskôr sa usadili vo Švajčiarsku a Joel potom odišiel hľadať šťastie do Spojených štátov amerických, kde ho pred 12 rokmi našiel v Ariane. Joel momentálne pracuje ako právnik a aj keď jeho kráľovská krv v súčasnosti už prakticky nič neznamená, Ariana bude navždy aspoň technicky princezná napriek tomu, že príbehy o princovi a princeznej sa väčšinou nezačínajú v amerických nočných kluboch.   

Domov
Zdieľať
Diskusia