Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2017, 15:40
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Vlastné panenstvo chcela vymeniť za obyčajný iPhone. Mladá žena dostala príučku ako z hororu, keď ju na posteli uväznili polonahí muži

ZAUJÍMAVOSTI IPHONE
Uložiť Uložené

Číňanka si svoje konanie dobre nepremyslela.

Výdobytky modernej doby a tlak zo strany rovesníkov dokáže ľudí prinútiť urobiť zúfalé činy. Iba 17-ročné dievča z Číny sa preto prihlásilo na internetové fórum a pod prezývkou Xiao Chen pridalo príspevok o tom, že by sa rada vzdala svojho panenstva za finančnú čiastku presahujúcu 2500 eur, pretože má v pláne kúpiť si nový iPhone 8, ale nemá naň dostatok peňazí. Na mladú Číňanku sa napokon usmialo šťastie v nešťastí, pretože príspevok si všimla známa pekinská blogerka Nana, ktorá Xiao oslovila a stretla sa s ňou v čajovni.

Aj keď sa ju nenápadne snažila odhovoriť od toho, aby jej sprostredkovala stretnutie s jej bohatým šéfom, Xiao na svojej ponuke trvala a spomenula aj to, že v škole počula o dievčati, ktoré sa takto vyspalo so starším bohatým mužom a zarobilo si slušné peniaze. Nana preto v rámci svojej šou zavolala skupinu chlapíkov, nechala ich skryť sa v hotelovej izbe a potom tam nechala vojsť aj Xiao. Odrazu sa na ňu vyrútila skupina polonahých mužov a uväznili ju na posteli, pričom si myslela, že padla do pasce a už niet cesty von.

Odporúčané
Nenápadný dizajn, 4 ochranné vrstvy a jednoduchá aplikácia. Tieto kryty účinne chránia objektív pred poškriabaním aj prasknutím Nenápadný dizajn, 4 ochranné vrstvy a jednoduchá aplikácia. Tieto kryty účinne chránia objektív pred poškriabaním aj prasknutím 9. januára 2024, 16:30

V tej chvíli do miestnosti vtrhla Nana a všetkých vykázala, aby mladej dievčine vysvetlila všetky nástrahy modernej spoločnosti a najmä internetu. Niektorí ľudia už síce spochybnili autenticitu celého experimentu, ale nech to už bolo akokoľvek, konanie mladej Číňanky by malo byť odstrašujúcim príkladom aj pre mnohé Slovenky a Slovákov.

Domov
Zdieľať
Diskusia