Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2017, 12:30
Čas čítania 0:00
Richard Balog

EGO v bunde Louis Vuitton x Supreme za 6 tisíc eur a iné známe osobnosti z našich končín. Ako zvládli prechod do chladnejších dní?

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Na móde začína čoraz viac záležať aj mediálne známym ľuďom, ktorí si môžu dovoliť aj hriešne drahé kúsky.

"Rap a móda" boli v čase svojho vydania (rok 2013) ťažko pochopiteľné slová pre drvivú väčšinu domácej scény, avšak o štyri rok neskôr neexistuje raper, ktorý by neriešil čo má na sebe oblečené či obuté. V dnešnom článku ale nebudeme spomínať len hudobníkov, ale zavítame taktiež do vôd športu či mediálneho sveta, kde sa jednoducho oplatí vyzerať dobre a štýlovo

Neobídime tak ani mená ako Leoš Mareš, Dominika Cibulková, PIL C, Tereza Haščáková alebo Dalyb, ktorých vkus je možno miestami mierne prestrelený, ale väčšinou vám môže poslúžiť ako vhodná inšpirácia


EGO nám v reportáži FASHION DEALã prezradil, že si nedávno kúpil bundu za 6 tisíc eur, čím rozprúdil vlnu diskusií o tom, akú vôbec vlastne a dnes tu máme odpoveď. Ako mnohí správne tipovali, tak ide o denimový kúsok z kolaborácie Louis Vuitton x Supreme. Piešťansky raper vyzerá veľmi spokojne, zatiaľ čo Dalyb pekne odpočinuto. 

EGO v bunde Louis Vuitton x Supreme za 6 tisíc eur a iné známe osobnosti z našich končín. Ako zvládli prechod do chladnejších dní?
Zdroj: Filip Poreba

Pri slovenskej rapovej smotánke ešte chvíľku  pobudneme, keďže PIL C nechýba v žiadnom obdobnom článku (čo môžete vidieť už vyššie). Člen rodiny adidas v teniskách nemeckého výrobcu, nohaviciach ACRONYM a páperovej bunde z nedávneho dropu Supreme x Stone Island v hodnote priblížne 870-1300 eur. Reálnejšia ale bude druhá cifra, keďže bola vypredaná v priebehu pár sekúnd. 

 

Príspevok, ktorý zdieľa PIL C (@pil_c),

Najznámejšia slovenská topmodelka Michaela Kocianová si ešte prednedávnom užívala slnečné lúče v Los Angeles, z ktorého letiska pochádza aj daná snímka plná dobrej nálady. Široké nohavice, biele tričko, zaujímavé okuliare a legendárne tenisky Vans. Jednoduchá kombinácia, ktorá dokáže očariť či inšpirovať. V prípade záujmu o tenisky, môžete navštíviť stránky Footshopu.

NobodyListen vsadil na mikinu z vlastného merchu VR/NOBODY, ktorá vyšla v limitovanom náklade. Outfit dopĺňajú obľúbené tenisky ConversePLAY COMME des GARÇONS a úzke denimové nohavice

Samey a Dalyb si pred odletom z Londýna stihli zapózovať pred objektívom Lousyho Aubera v kúskoch Air Jordan, NikeLab, Vans, Levi's či The North Face. Obľúbení chlapci z Košíc sa poväčšinou trafia do čierneho. 

Soňa Skoncová si užíva babie leto aj mimo hraníc Slovenska, napríklad v Nice, kde počas návštevy mesta vsadila na športový vzhľad. Tenisky Ultraboost od adidas sú azda to najlepšie, čo aktuálne môžete dopriať svojim nohám.

V dnešnom výbere nechýba ani partner vyššie menovanej moderátorky s poriadným sexepílom, ktorého mnohí z vás poznajú ako slovenského Kanyeho Westa. Batoh MCM, mikina bez kapucne od adidas Originals alebo biele Yeezy Boost 350  sú jedny z najobľúbenejších kúskov v šatníku Roba Reisa

Dominika Cibulková patrí medzi najlepšie obliekajúce sa známe osobnosti u nás, čo daný outfit vyskladaný z kúskov módneho domu Dior potvrdzuje. Doplnky sú už tradične od výrobcov Cartier a, samozrejme, ALO Diamonds

 

Kamarátka slovenskej tenistky a šéfka TOP Fashion magazínu Barbora Franeková je žena, ktorá sa na nič nehrá a zakaždým vyzerá fantasticky. Krvavo červený top značky Mango vytvára úžasny kontrast k svetlomodrým džínsom Levi's a teniskám Stan Smith od adidas Originals. Kabelka Gucci je sladkou čerešničkou na torte. 

Český štramák Leoš Mareš v spodnom prádle Supreme, nohaviciach a nadrozmernej MA-1 bunde (bohužiaľ) neznámej značky. 

Módna nadšenkyňa Bronka Baníková v nadrozmernom tope značky HBA, ktorú svojho času zvozil pod čiernu zem aj A$AP Rocky. 

P.S. - Veríme, že tu tentokrát neuvidíme žiadne blbé poznámky na postavu bývalej blogerky s neopozeraným vkusom. 

Tereza Haščáková a.k.a. TTAPPLE v ružových teniskách Converse z Footshopu, overale Guess a tričku vlastnej výroby/návrhu.

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Anketa:
Ktorá zo známych osobností vyššie vás svojím outfitom zaujala najviac?
EGO
PIL C
Michaela Kocianová
NobodyListen
Samey & Dalyb
Soňa Skoncová
Robo Reis
Dominika Cibulková
Barbora Franeková
Leoš Mareš
Bronka Baníková
Tereza Haščáková / TTAPPLE
EGO
40 %
1257 Hlasov
PIL C
12 %
390 Hlasov
Michaela Kocianová
3 %
84 Hlasov
NobodyListen
4 %
140 Hlasov
Samey & Dalyb
11 %
350 Hlasov
Soňa Skoncová
3 %
85 Hlasov
Robo Reis
5 %
171 Hlasov
Dominika Cibulková
6 %
192 Hlasov
Barbora Franeková
2 %
48 Hlasov
Leoš Mareš
9 %
277 Hlasov
Bronka Baníková
3 %
107 Hlasov
Tereza Haščáková / TTAPPLE
2 %
75 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia