Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2017, 15:59
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

David Beckham dodnes zarába 40-tisíc eur každučký deň. Štedré sponzorské zmluvy mu umožňujú žiť život futbalového bohéma aj na dôchodku

ZAUJÍMAVOSTI FINANCIE PENIAZE
Uložiť Uložené

Beckham sa na svoju finančnú situáciu sťažovať nemôže.

David Beckham sa navždy zapísal do sŕdc futbalových fanúšikov svojimi výkonmi na trávniku aj štýlom mimo neho. Po bohatej kariére, v ktorej si obliekal dresy tímov ako Manchester United, Real Madrid, AC Miláno, Los Angels Galaxy aj Paris Saint-Germain zavesil kopačky na klinec pred štyrmi rokmi a odvtedy sa sústredí na svoju rodinu a množstvo reklamných povinností, ktoré mu každý rok prinášajú do rodinnej pokladnice milióny eur. Najnovšie informácie o jeho finančnej situácii odhalili, že David si nežije vôbec zle a vďaka početným sponzorským zmluvám so spoločnosťami ako H&M, Adidas či Haig Club whiskey zarába každý deň parádnych 40-tisíc eur, čo je viac ako milión eur mesačne.

Zarábať by pritom mohol ešte o čosi viac, ale minulý rok si zo svojej spoločnosti Footwork Productions, ktorá drží jeho obrazové práva, vytiahol viac ako 14 miliónov eur a tie si postupne užíva spoločne s manželkou Victoriou. Victoria napriek tomu neprežíva práve najlepšie finančné obdobie, pretože jej spoločnosť sa dostala do peňažných ťažkostí a údaje o finančných transakciách odhalili viaceré presuny peňazí od Davida ku Victorii označené ako pôžičky. Informácie ďalej ukazujú, že David si za posledných päť rokov, z ktorých je štyri na futbalovom dôchodku, zarobil cez 50 miliónov eur a aj keď vďaka svojim obrazovým právam nepatrí ku najlepšie plateným športovým hviezdam na planéte, pretože mená ako Messi či Ronaldo zarobia cez 50 miliónov za jediný rok, Beckham sa určite nesťažuje.

Domov
Zdieľať
Diskusia