Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2017, 19:32
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Proste ko*ot. Dvaja Slováci poňali názov svojho vína originálne a internet bavia dômyselnými skratkami či vtipnými hashtagmi

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO VÍNO
Uložiť Uložené

Dvojica Durgala & Budinský spod Malých Karpát poňala názvy či etikety svojho vína naozaj unikátne.

Zaujať s novým produktom je dnes poriadne náročné, a teda ak sa chceš dostať na výslnie trhu, oplatí sa urobiť niečo naozaj originálne. Presne touto cestou sa vydala i vinárska dvojica Durgala & Budinský z Pezinka a Častej, teda z tradičnej vinárskej oblasti na úpätí Malých Karpát. Ich produkty síce na regáloch supermarketov neobjavíš, nemajú dokonca ani čiarový kód, no môžeš si ich objednať, a to priamo cez ich facebookovú stránku alebo skrz telefón.

Samotné vínko sme síce nekoštovali, no recenzie ľudí sú len pozitívne. To však nie je tou najvystupujúcejšou vlastnosťou vín od Durgalu a Budinského. Obľúbenosť ľudí si zo začiatku získali originálnym a moderným dizajnom ich etikiet. Okrem ich vtipného loga sa na nej nachádza naozaj vtipný popis, ktorý zákazníka uistí o správnosti jeho nákupu, kto by predsa nechcel v paprči držať most legendery flašku, ktorá blahodárne vplýva na tvoju depresívnu náladu a ohyzdný vzhľad.

Druhú polovicu tvoria hashtagy od výmyslu sveta, ako si môžeš pozrieť aj na obrázkoch nižšie. Vinárska dvojica teraz najnovšie zaútočila s "kolekciou" názvu Proste kok*t (v realite bez hviezdičky, no oddelené formátovaním), kde prvá časť vulgarizmu ko neznačí nič, druhá, kot, hlása Klasicko - Originálno - Tradičné.

Domov
Zdieľať
Diskusia