Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. septembra 2017, 18:25
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

11 dní kempoval pred Apple obchodom, ale teraz už nový iPhone nechce. Sklamal ho, a tak ho radšej daruje svojej mame

ZAUJÍMAVOSTI APPLE IPHONE
Uložiť Uložené

Mazen svoje prvé miesto v rade nevyužil naplno.

Možno si ešte spomenieš na 20-ročného Mazena, o ktorom sme pred viac ako týždňom písali, že plánuje kempovať pred austrálskym Apple obchodom, aby si mohol nový iPhone zaobstarať ako prvý. Kalifornská spoločnosť ho však zradila a predobjednávky najvýkonnejšieho iPhonu X posunula o niekoľko týždňov neskôr, takže vytešený Mazen zbytočne kempoval na ulici kvôli takmer identickému mobilu, aký dovtedy držal v ruke. Svoje miesto napriek sklamaniu neopustil a vydržal to až do samotného konca, lenže keď si konečne nový iPhone 8 zadovážil, pre médiá sa priznal, že ho už ani len nechce.

Mazen si plánuje nechať svoj iPhone 7 Plus a drahý iPhone 8 rovno posunúť vlastnej mame, ktorá podľa jeho slov aj tak nespozná rozdiel medzi jej súčasným mobilom a najnovšou vychytávkou od Apple. Okrem toho 20-ročný študent vyhlásil, že krátko po tom, čo si pred 11 dňami sadol na ulicu v Sydney svoj krok oľutoval, ale dnes už nemá žiadne výčitky a nič neľutuje. Uvedomil si, že keby po mediálnom záujme svoju stoličku zbalil a šiel domov, zbytočne by nabral negatívnu publicitu, a tak si to radšej s kamarátmi vytrpeli a nový smartfón skutočne dostali do rúk ako prví v Austrálii.

Domov
Zdieľať
Diskusia