Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2017, 13:04
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Floyd Mayweather prezradil, že má namiesto jednej hneď 7 priateliek. V rozhovore pred striptízovým klubom porozprával o svojom súkromí

ZAUJÍMAVOSTI CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Neporazený boxer čelil zábavným otázkam.

Život Floyda Mayweathera predstavuje pre množstvo ľudí sen, ktorý by si jedného dňa radi splnili a trochu sa jeho životnému štýlu priblížili. Nezáleží na tom, že Floyd nevie dobre čítať, pretože so svojou športovou kariérou a miliónmi na účte je preňho svet gombička. Vo svojom novom rozhovore na zábavnom kanáli Awkward Puppets čelil bábke s menom Diego a aj keď bolo primárnym cieľom interview zabaviť divákov, Floyd o sebe prezradil zopár zaujímavostí. Pri otázke o tom, koľko má na bankovom účte peňazí okamžite zakontroval vlastnou otázkou o tom, v ktorej banke a na ktorom účte, aby neskôr priznal, že len na jednom z nich sa mu usmieva približne 300 miliónov dolárov.

Floyd dostal pred svojím striptízovým klubom Girl’s Collection v Las Vegas aj otázky týkajúce sa práve žien. Diego chcel vedieť, či momentálne s nejakou slečnou randí, na čo Mayweather odpovedal, že mať len jednu ženu je príliš blízko k nule, a tak má v súčasnosti až 7 priateliek. Sám nevie, ako to zvláda, ale chodieva s nimi do reštaurácií či do kina a pri množstve peňazí sa mu ani nečudujeme, že spoločnosť krásnych žien rád strieda. Floyd dostal od bábkového Diega ešte množstvo zábavných otázok a ak ťa jeho odpovede dostatočne zaujímajú, potom si ich radšej vypočuj priamo v rozhovore.  

Domov
Zdieľať
Diskusia