Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2017, 13:45
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovenskí policajti zrazili zajaca a potom mu dali fúkať. Po hlúpom vtipe ľudia pochybujú o mentálnom zdraví ochrancov zákona

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Naša polícia sa pri vysvetľovaní fotografií zapotila.

Na slovenskom internete nie je nikdy núdza o zábavu a pohoršenie. Za najnovším škandálom stojí zatiaľ neidentifikovaná policajná hliadka, ktorej sa do cesty priplietol zajac a ochrancovia zákona už nedokázali zrážke zabrániť. Zajac zostal po nehode zakliesnený v prednej časti auta, na čom by stále nebolo nič zvláštne, keby policajtom nenapadlo využiť úbohé mŕtve zviera ako rekvizitu do svojho hlúpeho vtipu. Vybrali svoj alkohol tester, mŕtvemu zajacovi strčili do úst násadu a všetko zinscenovali tak, aby to vyzeralo, že zajac bol vlastne pod vplyvom alkoholu. Pre niekoho nevinný vtip sa vďaka fotografiám rýchlo dostal na internet a slovenská polícia sa poriadne zapotila, pretože negatívne reakcie Slovákov na seba nenechali dlho čakať.

Väčšina z nich začala pochybovať o mentálnom zdraví policajnej hliadky, ktorá nás má ochraňovať a nezneužívať mŕtve zvieratá zabité ich vlastným pričinením na hlúpe vtipy, aké do spoločnosti vôbec nepatria. Ak sa ku podobnej morálnej žumpe dokážu znížiť policajti ako autorita v našej krajine, potom sa objavuje otázka, kam sme sa to vôbec dostali. Policajný zbor na svojej oficiálnej facebookovej stránke už zverejnil príspevok o tom, ako sa začalo vyšetrovanie a policajti budú po vypátraní patrične potrestaní, ale fotografie úbohého zajaca s 0,34 promile v krvi už z internetu nikdy nezmiznú.

Domov
Zdieľať
Diskusia