Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. septembra 2017, 19:47
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Nechutné a desivé zážitky z dark webu. Na temných miestach internetu sa nachádzajú recepty na krvavé koktejly i znásilňovanie mŕtvol

ZAUJÍMAVOSTI DARK WEB
Uložiť Uložené

Niektoré zákutia dark webu naháňajú zimomriavky.

Všetci vieme, že dark web je miesto na internete ako žiadne iné. O tejto temnej časti internetu existuje množstvo fascinujúcich príbehov i mýtov, pretože to, čo sa deje na týchto miestach, nemá obdoby. Ako iste tušíš, na dark webe, kam sa nedostaneš pomocou bežných prehliadačov ako Google Chrome, Firefox či Safari, sa nachádza všetko od drogových trhovísk cez predaj zbraní, výbušnín a falošných dokladov až po nájomných vrahov, únoscov a mučiteľov. Skrátka a jasne, niektoré zákutia týchto miest internetu rozhodne nie sú pre každého, čo však neodradilo zástupy odvážlivcov, aby sa tieto lokality videli preskúmať, z čoho vznikli siahodlhé zoznamy veľmi znepokojujúcich pozorovaní. Dostať sa na dark web je naozaj veľmi jednoduché, no možno ťa nasledujúce popisy toho, čo tam ľudia videli, presvedčia, aby si si svoj najbližší pokus dvakrát premyslel.

Anketa:
Navštívil si už niekedy dark web?
Nie.
Áno, ale len základné adresáre so stránkami.
Áno, ale nevidel som nič znepokojujúce.
Áno, videl som nepríjemné veci.
Nie.
83 %
2940 Hlasov
Áno, ale len základné adresáre so stránkami.
5 %
188 Hlasov
Áno, ale nevidel som nič znepokojujúce.
5 %
187 Hlasov
Áno, videl som nepríjemné veci.
6 %
211 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia