Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2017, 16:18
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Milovaní Susedia sa vrátia na televízne obrazovky! Markíza plánuje ich návrat už na budúci rok

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nové časti sú už za dverami.

Už pred desiatimi rokmi sa na televíznych obrazovkách posledný raz objavila nová časť seriálu Susedia. Seriál, v ktorom Peter Marcin a Andy Kraus nadviazali na úspech Uragánu a Hurikánu, si rýchlo získal srdcia státisícov Slovákov, lenže nezhody a potreba posunúť sa vpred seriál po troch sériách ukončila. Cesty oboch hlavných protagonistov sa rozdelili a dlho to vyzeralo tak, že Marcin s Krausom si už ani nevedia prísť na meno. V poslednom období sa ľady začali prelamovať a portál Mediaboom.sk spoločne s oficiálnym potvrdením priamo od Markízy na portáli Aktuality.sk oznámili veľkolepý návrat Susedov na obrazovky.

Pokračovanie by nemalo byť oproti pôvodnej verzii nijak ochudobnené, pretože sa v ňom objavia Kraus s Marcinom, ale aj Zuzana Tlučková, Viki Ráková a Marta Sládečková. Zatiaľ nevedno, kedy presne sa seriál vráti, ale Markíza pre Aktuality.sk potvrdila premiéru nových častí na rok 2018, takže už o pár mesiacov budeme môcť nostalgicky sedieť pred televízormi a sledovať komikov z nášho detstva.

Milovaní Susedia sa vrátia na televízne obrazovky! Markíza plánuje ich návrat už na budúci rok
Zdroj: Archív - TV Markíza
Domov
Zdieľať
Diskusia