Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2017, 23:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

VR/NOBODY predstavujú kvalitný vizuál ku skladbe Výsluní. Nobodylisten sa zahral na dílera pervitínu a Vašek na majiteľa benzínky

HUDBA
Uložiť Uložené

Dvojica albumom PROUD opäť dokázala, že vo svojom obore nemá v našich končinách konkurenciu a teraz posiela aj výborný vizuál.

VR/NOBODY je spojením dvoch talentovaných ľudí, ktorí dokázali do Československa priniesť možno nie úplne prebádaný, no predsa výborne spracovaný alternatívny hudobný štýl. Chalani sa dali dohromady cez Twitter už pred niekoľkými rokmi a začali tvoriť poctivú hudbu, ktorá sa v našich končinách našťastie hneď našla mnoho priaznivcov, ktorí chápu, o čo vlastne ide. Perfektne precítený spev od Václava Roučka kombinovaný s dokonalou hudobnou produkciou v podaní NobodyListena bol zárukou kvality už pri prvom, vtedy ešte kompletne anglickom projekte. 

V aktuálnom roku už dvojica stihla vydať aj spoločný projekt Proud s podobným feelingom, avšak tentokrát v rodnej češtine. Pôvodne som sa sám obával, ako bude tento žáner znieť v podstatne komplikovanejšom jazyku, no teraz môžeme s čistým svedomím prehlásiť, že výsledku k dokonalosti veľa nechýba. Ako už býva zvykom, vydanie albumu nasledujú aj videoklipy a jedného sme sa dočkali práve dnes. Ide o vizuál k skladbe Výsluní, ktorá dostáva veľmi kvalitné a skoro filmové spracovanie, čo sme určite nečakali, keďže VR/NOBODY obľubovalo skôr atmosférické a umelecké záležitosti. O tvorbu klipu sa postaral režisér Pavel Brůček, ktorému sekundoval obrovský tím šikovných ľudí a tu je výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia