Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2017, 17:03
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Barbora Bakošová, Majk Spirit a iné známe osobnosti v outfitoch, ktorými sa môžete pokojne nechať inšpirovať

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Módou už v súčasnosti žijú taktiež mnohé idoly z našich končín, o čom vás presvedčia aj nasledujúce riadky.

Nie je to tak až tak dávno, kedy móda nehrala dôležitú súčasť našich životov a bola odsúvaná na druhú/tretiu koľaj, avšak dnes je všetko úplne inak a odzrkadľuje sa to aj na outfitoch známych ľudí. Tí sú často vzorom širokému okruhu zväčša mladších ročníkov, ktorí chcú byť ako ich idoly, a to vrátane obdobného obliekania. 

Dnes sme sa práve z daného dôvodu rozhodli vám priniesť ďalší článok zameraný na štýl a vkus uznávaných raperov, krásnych modeliek, úspešných mladých žien či jednotlivcov pohybujúcich v módnom prostredí. Chýbať tak nebudú už v nadpise spomínaní Majk Spirit a Barbora Bakošová, ale ani Rytmus, YAKSHASimona Krainová či Monika Bagárová. Poďme teda na to. 


Dnes tu máme na úvod celobiely outfit od Majka Spirita, ktorý bol súčasťou jednej z kampaní pre Nike, pričom spoločnosť mu robili aj Karolína Kurková či výnimočná tatérka Bára Cielecká známa pod pseudonymom @duhovka. Fotografie od známej dvojice Mert Alas a Marcus Piggott nie sú málo. Modely Air Force 1 a Air Max 97 zažívajú tento rok veľký nárast popularity, čoho sú si v Oregone vedomí, a preto ich tlačia všetkými možnými cestami. Speezymu danú pracovnú skúsenosť ale môžeme len v dobrom závidieť. 

Pri elite našej rapovej scény ešte chvíľku pobudneme, keďže Rytmus v našom výbere azda ani nemôže chýbať a zakaždým vytiahne zo svojho šatníku zaujímavé kúsky. Na záberoch nižšie v mikine Givenchy a hodinkách Rolex

 

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking,

Redaktorka televíznych novín Veronika Cifrová Ostrihoňová má módu v malíčku, o čom svedčí aj fotografia vytvorená jej manželom na Bratislavskom hrade. Čierne šaty asymetrického strihu atraktívnej plavovláske náramne pristanú a potvrdzuje fakt, že žena nemusí byť kompletne odhalená, aby dokázala zaujať. 

Jedna z najznámejších českých modeliek vôbec - Simona Krainová, si prechádzku svojou milovanou Prahou vychutnávala v outfite so športovým nádychom poskladanom z kúskov od KENZO, COS, Chanel či Nike. My rozhodne nemáme čo vytknúť...

Michal "YAKSHA" Novotný nám pomaličky začína odhaľovať najnovšiu kolekciu PAY., ktorá podľa všetkého opäť posunie latku o poriadny kus vyššie a tešiť sa na ňu môžete už na pražskej FASHION DEALãNevieme ako vy, ale my sa už začíname poriadne tešiť a držíme palce, aby všetko dopadlo na výbornú. 

Horúce Los Angeles a jeho okolité krásy si Karolína Chomisteková užívala len v ľahkých kúskoch, ktoré jej ako vždy aj teraz náramne pristali. 

Festival Grape si nenechala ujsť ani naša obľúbená moderátorka Barbora Bakošová a ako môžete vidieť, tak outfitom na seba pútala rozhodne veľa pozornosti, keďže vyzerala naprosto fantasticky. 

Dalyb zo zoskupenia HHC zapózoval Lousymu Auberovi v oversized tričku VLONE a teniskách Vans pred nádherným Maserati z dôb dávno minulých a výsledok je výborný. 

Na českej rapovej scéne sú zrejme len dvaja ľudia, ktorí módu vnímajú o trochu hlbšie a jedným z nich je Yzomandias a.k.a. Logic milujúci vysokú módu. Zábery nižšie od Kuba Kríža to jasne potvrdzujú, keďže Jakub má na sebe hodvábnu košeľu Louis Vuitton a opasok obľúbeného módneho domu Gucci. Tenisky sú Nike Air Max 97  a samozrejme z Footshopu

 

Príspevok, ktorý zdieľa J. Eden (@yzomandias),  

Druhým je bez najmenších pochybností Smack, ktorý okrem vlastného merchu taktiež obľubuje už spomínané Gucci, ale aj steetwearové značky. 

Minimálne rovnako blízko k vysokej móde ako vyššie spomenutí hudobníci má aj Bronka Baníková, ktorej nemožno uprieť kreativitu pri obliekaní, a to aj napriek tomu, že niekedy to možno trochu preháňa. Outfit nižšie do danej kategórie avšak rozhodne nepatrí, alebo áno? 

Atraktívna Monika Bagárová si mimoriadne obľúbila kúsky od slovenského návrhára Michaela Kováčika, o čom svedčí aj nasledujúci záber. Mimochodom, najnovšiu kolekciu uvedeného dizajnéra si môžete pozrieť tu

PIL C je už na 99% súčasťou rodiny adidas, o čom svedčí najnovšie fotenie kolekcie EQT, ktorá hlási menší návrat ku svojim koreňom. 

 

Príspevok, ktorý zdieľa @adidas_sk,

 

Príspevok, ktorý zdieľa @adidas_sk,

V šatách od Michaela Kováčika zahviezdila počas Elite Model Look v Prahe taktiež Barbora Franeková. Fráza "To najlepšie na záver" platí v danom prípade úplne do bodky. 

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia