Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2017, 17:33
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Seriálová Rachel vo februári oslávila neuveriteľných 48 rokov. Svojou postavou, vlasmi a pleťou by sa však mohla rovnať dvadsaťpäťke

MÓDA KRÁSA
Uložiť Uložené

Aké sú za tým triky?

Keď sa povie prirodzená krása, zo známych hviezd nám hneď napadne Jennifer Aniston. Vo februári tohto roku oslávila neuveritelných 48 rokov, no postavou, vlasmi a celkovým výzorom by sa mohla rovnať nejednej dvadsaťpäťke. Či sú za tým len dobré gény alebo to, ako sa herečka o seba dennodenne príkladne stará stopercentne povedať nevieme. No vieme zopár trikov na krásu, ktorými sa Jennifer netají a rozhodne sa zídu aj mladším ročníkom. 

Vždy perfektné vlasy

Seriálová Rachel z Priateľov je povestná svojimi prirodzene pôsobiacimi jemnými plavými vlasmi. Človek by si myslel, že herečka len ráno vstane, učeše sa a efekt je zaručený. To je však omyl. Jennifer míňa na kaderníka naozaj mnoho peňazí. Hodiny dokáže presedieť v kaderníckom kresle len preto, aby jej vlasy vyzerali čo najzdravšie a najprirodzenejšie. Žiaden vyrastený melír ani rozštiepené končeky. Herečka si necháva vlasy tónovať vraj raz za mesiac a za prípravky na ošetrenie vlasov je ochotná toho minúť veľa. 

Trik: Večer pred spaním si do vlasov votrie ricínový olej a spí s uterákom na hlave. Hriva tým získa uhladený lesk. 

 

Piece of art [email protected]

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferanistononline),

Voda s citrónom na každé ráno

Toto by sme si mohli osvojiť naozaj všetky. Čistá zdravá voda a prírodný vitamín C. Najlepšie citrón z vlastnej záhrady a voda zo studne, ale nakoľko žijeme v zemepisnej šírke, kde to nie je úplne bežné vystačíme si aj s tými zo supermarkertu

Trik: Na ráno je dobrá vlažná alebo teplejšia voda. V kombinácii s citrónom ti dobre naštartuje organizmus a vitamín C posilní aj imuntitu.

Kombinácia kardia a spevnenia

Nie je žiadnou novinkou, že ak chceš vyzerať dobre, nestačí ti iba zravo jesť, ale sa aj hýbať. Jennifer cvičí minimálne pol hodinu a to každý deň. Kardio strieda s jógou či tréningom, ale vie si vychutnať aj meditáciu, kedy si okrem tela zrelaxuje aj myseľ.

Trik: Efektívne strieda kardio s “barre method”, čo je cvičenie pri baletnej tyči. Tyč sa využíva ako podpora k vytvoreniu vonkajšej odolnosti a svalového zapojenia. Baletná tyč tiež pomáha dosahovať rovnováhu tela a väčšej koncentrácie pri tónovaní svalov.

 

Hello // #jenniferaniston #jenaniston [email protected]

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferanistononline),

Vyhýba sa cukru

Na raňajky obľubuje avokádo alebo vajcia. Zvyčajne obeduje šaláty alebo kurací burger zabalený do šalátu. Pije margaritu a priznáva že neodolá cestovinám. 

Trik: Zvyknúť si na to, že cukor ti jednoducho prestane v živote chýbať.

 

Every struggle in your life has shaped you into the person you are today. Be thankful for the hard times, they can only make you stronger.

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferanistononline),

Make-up len keď musí

Každodenná starostlivosť o pleť je jej alfou a omegou. Tri jednoduché kroky. Pleť vyčistiť, aplikovať ošetrujúce výživné sérum a naniesť krém. Ak sa vyskytne nejaký nevítaný hosť v podobe vyrážky ,rozhodne ho nevytláča! Nanesie na neho suchý púder alebo čistiacu masku. Je závislá od balzamu na pery a očných kvapkách. 

Trik: Cestuje vždy bez make-upu a s hydratačným prípravkom na pleť, aby počas namáhavej cesty ostala pokožka stále svieža.

Domov
Zdieľať
Diskusia