Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2012 o 18:28
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Ryan Leslie - Ups & Downs

Uložiť Uložené

Aj keď je vizuál v podstate záznamom z vystúpenia, kde túto skladbu odpremiéroval, jedná sa o plnohodnotné video. Skvelý track, musím uznať. Jeden z tých, ktorý mi vie zlepšiť môj (hudobný) deň. Kvality Ryana Leslieho sú dávno známe, aj keď sa tvrdí, že j

Aj keď je vizuál v podstate záznamom z vystúpenia z marca v LA, kde túto skladbu odpremiéroval, jedná sa o plnohodnotné video, kde môžete počuť skladbu prvýkrát vo vysokej kvalite. Skvelý track, musím uznať. Jeden z tých, ktorý mi vie zlepšiť môj (hudobný) deň. Kvality Ryana Leslieho sú dávno známe, aj keď sa tvrdí, že je nedoceneným, ľudia a umelci svojimi props nešetria. Je pravda, že aj keď je už Ryan na scéne nejakú dobu, nedarí sa mu dostať sa na také úslnie, aké by si zaslúžil. Možno to zmení jeho pripravovaný album Les Is More a práve tento track - Ups & Downs.

Domov
Zdieľať
Diskusia