Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2017, 12:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Predstaviteľ slovenskej elektronickej hudby Jimmy Pé vydáva videoklip, s ktorým by sa nestratil ani vo svete

HUDBA
Uložiť Uložené

Skladba sa nachádza na výberovke nemeckého vydavateľstva Crispy Crust Records, ktoré patrí svetovému majstrovi v DJingu ESKEI83.

Jimmy Pé je jednym z najuznávanejších producentov na Slovensku. Jeho skladby sa objavujú v mixoch DJov po celom svete. V marci mu vyšlo Masika EP ku ktorému nedávno úspešne ukončil Myrsaka tour s Bulpom. Po klubových veciach prichádza s "prijateľnejšou" skladbou Pure Beauty aj pre širšie publikum. Skladba sa nachádza na výberovke nemeckého vydavateľstva Crispy Crust Records, ktoré patrí svetovému majstrovi v DJingu ESKEI83. Jimmy sa netají tým, že je v kontakte s rôznymi svetovými producentami a aj táto vec už rotuje naprieč letnými festivalmi. Spolu so skladbou vypúšťa von aj videoklip o kterého réžiu sa postarali Filmaari.  V ňom sa objavujú tanečníčky z Moving Souls a spolu s kostýmami a atmosférou zo starej elektrárne je táto spolupráca na svetovej úrovni.

Domov
Zdieľať
Diskusia