Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2017, 17:49
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Takto vyzerajú nové policajné psy v Taiwane. Roztomilé šteniatka budú trénované na hľadanie drog, no vôbec nepôsobia nebezpečne

ZAUJÍMAVOSTI TAIWAN
Uložiť Uložené

Najnovšie prírastky taiwanskej polície sa vôbec nezdajú desivými.

Polícia ostrovného štátu Taiwan sa môže pochváliť novými prírastkami. Ide o štvornohých chlpáčov, ktoré dnes vôbec nepôsobia hrozivo. Nie divu, staré sú len mesiac, no Taiwan's National Police Agency (NPA) z nich vycvičí špičkových ničiteľov zločinu. O výcvik šiestich šteniatok sa postará Protibombové a protidrogové oddelenie sídliace v Taipei. Šteniatka vrhol takisto policajný pes, samica menom Yellow. Mená roztomilých zvieratok sú Lucky Star, Schumann, Feida, Brother, AJ a Full Moon. "Veríme, že šteniatka prejdú výcvikom bezproblémovo a ich policajná kariéra bude rovnako úspešná a prínosná ako tá ich matky Yellow," napísali NPA na svojom Facebooku. Ľudia na sociálnej sieti boli šteniatkami okamžite unesení a behom niekoľkých sekúnd sa začali množiť komentáre ľudí, ktorí sa chcú okamžite pridať medzi strážcov zákona.

Domov
Zdieľať
Diskusia