Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2017, 20:16
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Moderátor Richard Hammond prežil najhrozivejšiu haváriu svojho života. Pri natáčaní Grand Tour prevrátil auto, ale vyliezol z neho pred požiarom

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Richard našťastie vyviazol bez vážnych zranení.

Moderátor Richard Hammond už v minulosti prežil hrôzostrašné havárie na vlastnej koži, ale pri natáčaní novej série šou The Grand Tour sa druhýkrát narodil. Na Facebooku samotnej šou sa objavil príspevok o tom, že Richard testoval elektrické superauto Rimac Concept One vo Švajčiarsku. Zatiaľ nie je jasné, ako ku havárii došlo, ale to nie je také podstatné, pretože Richard je našťastie v poriadku a bol okamžite letecky prevezený do najbližšej nemocnice, kde oňho bude dobre postarané.

Richard Hammond s autom úspešnej dokončil výstup Hemburg Hill Climb, lenže po ňom došlo k nehode a pri pohľade na vrak automobilu by si človek povedal, že posádka nemala veľkú šancu prežiť. Moderátor však pár sekúnd po nehode sám vystúpil z auta a dokázal sa od neho dostať preč ešte pred tým, než ho zachvátili plamene a zhorelo takmer do tla. So svojím tímom potom komunikoval a do nemocnice ho previezli, aby zistili, či sa potvrdí zlomenina v oblasti kolena. Ku nehode sa dokonca vyjadril aj Jeremy Clarkson, ktorý o nej povedal, že išlo o najhoršiu nehodu, akú kedy videl, ale je šťastný, že sa Richardovi nič vážne nestalo.  




Domov
Zdieľať
Diskusia