Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2017, 14:54
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Lákavý slovenský krimi thriller Čiara sa bude zaoberať pašovaním drog na slovensko-ukrajinskom pohraničí

FILMY A SERIÁLY PETER BEBJAK
Uložiť Uložené

Ďalší slovenský projekt, ktorému sa oplatí venovať pozornosť.

Do kín sa nám chystá ďalší slovenský film. Po úspešných tituloch, ako Červený kapitán či Únos, prichádza krimi-thriller Čiara od režiséra Petra Bebjaka (Zlo). Dej nás hodí do slovensko-ukrajinského pohraničia roku 2007. Slovensko práve vstupuje do Schengenu a nad pašovaním sa vznáša otáznik. Dcéra Adama Krajňáka - hlavy organizovaného zločinu v pohraničí - sa vydáva za miestneho zlodeja Ivora, ukrajinský partner Jona začína robiť problémy a na hraniciach sa objavuje tovar v podobe narkotík.

V hlavných úlohách sa predstavia Emília Vášáryová, Zuzana Fialová, Tomáš Maštalír, Andrej Hryc, Milan Mikulčík či Eugen Libezniuk. Scenár mal na starosti Peter Balko (Kandidát). Prvý teaser sa snaží nalákať skôr na celkovú atmosféru, téma však rozhodne má na to, aby v divákoch zarezonovala. Čiara vstúpi do tuzemských kín 3. augusta tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia