Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2017, 12:25
Čas čítania 0:00
Antonín Havlík

Pozri si tie najlepšie vystúpenia z benefičného koncertu v Manchestri. Vyzbieralo sa vyše 2,7 milióna eur

ZAUJÍMAVOSTI ARIANA GRANDE JUSTIN BIEBER KATY PERRY
Uložiť Uložené

Pozitívna atmosféra, spojenectvo a láska - to bol nedeľný One Love Manchester.

V nedeľu večer sa konal charitatívny koncert One Love Manchester, ktorý zvolala Ariana Grande v britskom Old Trafford Cricker Ground. Trojhodinové vystúpenie začalo minútou ticha venovanej obetiam teroru. Nasledovalo vystúpenie Marcusa Mumforda, Justina Biebera, Robbieho Williamsa, Katy Perry, Miley Cyrus, Coldplay, Black-Eyed Peas a ďalšími. 14 200 lístkov bolo zadarmo rozdaných návštevníkom pôvodného koncertu, na ktorom sa nešťastná udalosť udiala. Zvyšok vstupeniek sa vypredal behom neuveriteľných 6 minút

Akciu okrem iného naživo prenášala britská televízia BBC, v Česku dostala práva ČT art, na Slovensku vysielala relive Dvojka. Atmosféra celej udalosti bola jasným odkazom celému svetu, že sa nemáme nechať zastrašovať nenávisťou a násilím, no bojovať proti nim láskou, pozitívnou energiou a zjednotením, ako niekoľkokrát spomenuli umelci počas koncertu. Okrem samotnej show bola pre návštevníkov pripravená i pietna sála, keby náhodou potrebovali byť kvôli prívalu emócií sami.

Ako uviedol Červený kríž na svojom Twitteri, počas koncertu sa vybralo 2,35 miliónov libier, čiže približne 2,7 milióna eur. Peniaze pôjdu na pomoc pozostalým po obetiach manchesterského masakru.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia