Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2017, 23:44
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ocenenie Bloger roka získali PPPeter, Travelhacker či Kamil Aujesky. Sledovať najlepších tvorcov na slovenskom internete sa oplatí

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Za svoje celoročné snaženie ich Bloger roka patrične odmenil.

Súťaž Bloger roka tento rok oslavovala už svoj tretí ročník a na slávnostnej ceremónii nemohlo chýbať hneď niekoľko hviezd. Pre ocenenia si prišli známe či menej známe osobnosti až v 10 kategóriách, takže sa bolo na čo pozerať a tento rok skutočne dominovali nielen skúsení internetoví tvorcovia, ale objavili sa ja nové a menej okukané víťazné tváre.

Zrejme najpopulárnejšia osobnosť vyhrala v kategórii Videoblog, keďže víťazom sa stal PPPeter, avšak nezaostávala ani kategória IT, inovácie a biznis, v ktorej zvíťazil Kamil Aujesky a dokonca ešte aj obhájil svoju pozíciu z minulého roka. Medzi zaujímavé mená určite patrí aj blog Travelhacker z kategórie cestovanie a nezaostáva ani najlepší firemný blog s názvom Visiblog. Kategóriu gastro ovládol blog Lenivá kuchárka, kategóriu krása zase Drew’s Beauty a v módnej sekcii JanaTini. Aj blog Break the rules uspel, keď zvíťazil v kategórii život, umenie a kultúra, najleším nováčikom sa stal blog akoušiť.sk.

Odovzdávanie cien za najlepšiu tvorbu na slovenskom internete je pritom skvelý spôsob, ako dostať mnohé zaujímavé blogy do povedomia širokej verejnosti, pretože bez Blogera roka by o nich možno väčšina z užívateľov ani len nepočula.

Domov
Zdieľať
Diskusia