Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2017, 16:23
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Diváci v Libanone si Wonder Woman neužijú. Prečo si nové DC dobrodružstvo vyslúžilo od tamojšej vlády zákaz?

FILMY A SERIÁLY GAL GADOT
Uložiť Uložené

Politika opäť úradovala...

Najnovšia DC komiksovka Wonder Woman, ktorá dnešným dňom vstupuje do našich kín, má okrem pozitívnych recenzií a ohlasov na krku aj menšie problémy. Snímka totiž dostala v Libanone nekompromisnú stopku od tamojšej vlády, len tesne predtým, ako sa mala uskutočniť premiéra v Bejrúte.

Diváci v Libanone si Wonder Woman neužijú. Prečo si nové DC dobrodružstvo vyslúžilo od tamojšej vlády zákaz?
Zdroj: Warner Bros.

A dôvodom je, ako sa zdá, samotná Gal Gadot. Vládnym predstaviteľom sa skrátka nepáči, že hlavnú úlohu hrá herečka z Izraela, ktorá navyše slúžila v armáde (to ale všetci Izraelčania). A keďže je Libanon s Izraelom oficiálne vo vojne, tak tamojší diváci akčné eskapády fešnej Amazonky neuvidia. V štúdiu však nad týmto rozhodnutím netrúchlia, Wonder Woman sa mala v Libanone premietať len v 15 mestách, tých pár "drobných" strhnutých z celkových tržieb nikoho mrzieť nebude.

Vyrazíte na Wonder Woman do kina? Ak stále váhate, možno vás naláka nižšie uvedený televízny spot, kde si môžete prečítať niekoľko pochvalných komplimentov od zámorských kritikov.

Domov
Zdieľať
Diskusia