Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2017, 14:36
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Futbalová simulácia z Maďarska, akú si možno ešte nikdy nevidel. Po jemnom kontakte to vyzeralo, ako keby hráč stratil obe nohy

ŠPORT FUTBAL MAĎARSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Srb Danko Lazovič svojím hereckým výkonom nepresvedčil nikoho.

Nie je jednoduché byť futbalistom vo svete, keď každý druhý hráč simuluje. Nie je vôbec jednoduché byť ani rozhodcom, pretože jedno rozhodnutie môže znamenať hráčove vylúčenie za simulácie, ale aj tvrdé zranenie. V prípade Danka Lazoviča z maďarského Videotonu Fehérvár nešlo o žiadne zranenie, ale o trápnu simuláciu, lenže podobné divadlo si možno ešte nikdy nevidel. Danko sa dostal do jemného kontaktu s nohou svojho protihráča a potom odrazu odletel aspoň tri metre od miesta incidentu a začal sa na trávniku zvíjať tak, akoby si privodil otvorenú zlomeninu oboch nôh a nemôže sa viac ani len postaviť. Za svoje úbohé divadlo síce nedostal ani len žltú kartu, ale aj tak mu to karma vrátila, pretože jeho protivníci onedlho strelili gól a napokon sa vďaka nemu stali aj majstrami maďarskej ligy, takže Danko bude môcť ešte dlho rozmýšľať nad tým, či sa mu váľať po zemi oplatilo.

Domov
Zdieľať
Diskusia