Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2017, 1:03
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Muž sa na Instagrame pokúšal správať ako Cristiano Ronaldo. Vtipnému experimentu chýbali len tehličky na bruchu a posteľná bielizeň s logom

ZAUJÍMAVOSTI CRISTIANO RONALDO INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Cristiano Ronaldo na Instagrame dominuje, ale napodobniť jeho úspech je prakticky nemožné.

Zamestnanec známeho portálu BuzzFeed si pred pár dňami povedal, že sa pokúsi napodobniť Cristiana Ronalda. Nie, nešlo o žiadneho talentovaného futbalistu a koniec koncov ani žiadneho modela s rozprávkovou tváričkou, ale o obyčajného 29-ročného Norberta Bricena, ktorý vraj túžil po pozdvihnutí svojho sebavedomia. Vybral si inšpiratívny instagramový profil Cristiana Ronalda a následne sa niekoľko dní pokúšal jeho fotografie napodobňovať tak, aby mu to aspoň čiastočne prinieslo toľko slávy a uznania, koľko si každý deň užíva portugalský futbalista. Použil pri tom aj obrovskú dávku kreativity, keď si odmietol kúpiť deku s logom Cristiana Ronalda, ale jednoducho si vytvoril svoju vlastnú úpravu a inak to nebolo ani pri ďalších situáciách. Chýbali mu napríklad aj lampy v byte, rozpálené miesto či pri bazéne alebo aj tehličky na bruchu, ale na tom koniec koncov nezáležalo. Do akej miery mu to vyšlo, to už musíš posúdiť sám.

Domov
Zdieľať
Diskusia