Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2017, 17:14
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Čínsky komik si vystrelil z úrovne slovenských technológií. Zaoberáme sa vraj ovcami

ZAUJÍMAVOSTI LIETADLO SLOVENSKO
Uložiť Uložené

V obľúbenej americkej show si televízna hviezda podala Slovensko, náš AeroMobil a technologickú úroveň celkovo.

Obľúbený čínsky komik Ronny Chieng v americkej relácii The Daily Show na stanici Comedy Central pravidelne rozoberá viac než zaujímavé témy z celého sveta a tentokrát sa vybral do ríše lietajúcich áut. Veď v minulosti si každý myslel, že lietajúce autá budú o niekoľko rokov samozrejmosťou v každej domácnosti, tak prečo si neobohatiť svoj prehľad o to, ako to s lietajúcimi autami vyzerá v súčasnosti. Ronny Chieng sa najprv pustil do plánu lietajúcich áut od UBERu, pričom vtipne poznamenal, že UBER má často problém nájsť nás aj v normálnych autách.

Následne však prišiel na rad slovenský AeroMobil a tu sa Ronny akosi zarazil. Nebudeme prezrádzať a radšej ťa necháme vychutnať si celé humorné video, no Ronny nemá na úroveň technológií na Slovensku práve najlepší názor. Na záver vyhlásil, že AeroMobil vlastne ani nie je lietajúce auto, no iba auto, ktoré sa za pár sekúnd vie zmeniť na lietadlo, čiže akýsi hybrid. Samozrejme, všetko je myslené s poriadnou dávkou humoru a aj slovenský AeroMobil zhodnotil ako veľmi pôsobivý.

Domov
Zdieľať
Diskusia