Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2017, 23:11
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Aké povolanie je najpríťažlivejšie? Tinder odhalil, kde by si mal pracovať, ak sa chceš zmeniť na magnet pre opačné pohlavie

ZAUJÍMAVOSTI ONLINE ZOZNAMKY
Uložiť Uložené

Voda, výšky a šport sú pre opačné pohlavia najlákavejšie.

Tak, ako niektorí ľudia považujú za príťažlivé niektoré jazyky, spomeňme napríklad francúzštinu, taliančinu či španielčinu, iných ľudí zasa priťahuje zamestnanie a práca, ktorú daný človek vykonáva. Keďže je zamestnanie veľmi dôležitou súčasťou nášho profilu, podľa ktorého nás súdi celá spoločnosť, aplikácia Tinder sa rozhodla zverejniť zoznam zamestnaní, ktoré sú pre opačné pohlavie najpríťažlivejšie. Dali si prácu a vypracovali infografiku zobrazujúcu najsexi povolania aj pre mužov, no i pre ženy. Všetko pochádza z vlastných zdrojov aplikácie, no svetová lokalita je limitovaná len na Austráliu.

Nápad tamojšieho marketingového oddelenia totiž zatiaľ neinšpiroval ostatné po celom svete, no len z letmého pohľadu sa dá usúdiť, že sa tento rebríček dá aplikovať aj na naše končiny. Poďme sa už vrhnúť na samotnú tabuľku, ktorá nám ukáže prácu snov, ak teda chceš byť priam magnetom na opačné pohlavie. Samozrejme, celé poradie treba brať s nadhľadom, nakoniec, narazíme napríklad na trénerku veslovania či študentku, čo ani nie je povolaním, no skôr sociálnym statusom, aj tak však ide o veľmi zaujímavé porovnanie.

Odporúčané
Sex a dick pics tu nefičia. Vyskúšala som zoznamovaciu aplikáciu pre introvertov. Ako dopadlo moje rande? Sex a dick pics tu nefičia. Vyskúšala som zoznamovaciu aplikáciu pre introvertov. Ako dopadlo moje rande? 4. augusta 2023, 12:30

TOP 10 z pohľadu ženy: člen palubného personálu v lietadle, marketingový kreatívec, čašník, maliar, zdravotný brat, učiteľ, osobný tréner, študent, model, umelec.

TOP 10 z pohľadu muža: trénerka plávania, študentka, palubná sprievodkyňa, koncipient, manažérka sociálnych médií, vlasová stylistka, opatrovníčka, trénerka veslovania, sestrička u zubára, modelka.

Aké povolanie je najpríťažlivejšie? Tinder odhalil, kde by si mal pracovať, ak sa chceš zmeniť na magnet pre opačné pohlavie
Zdroj: Tinder
Domov
Zdieľať
Diskusia